Bravo!

Hrabrost joj je drugo ime: Ivana Paradžiković ‘stisnula zube‘ i napravila nešto na čemu su joj mnogi odmah zapljeskali

Ovo ljeto za poznatu novinarku zaista je bilo prekrasno i ispunjeno mnogim zanimljivim aktivnostima. Dok je većinu provela na moru, sada je odlučila zadnje jako tople dane iskoristiti za kupanje u kopnenim vodama, a usput je skupila hrabrosti za jedan pothvat.

Novinarka Ivana Paradžiković zaista do kraja iskorištava zadnje trzaje ljeta i lijepo vrijeme. Nakon što je većinu ovog godišnjeg doba provela uživajući na morskim destinacijama, odlučila se malo ohladiti i u kopnenim vodama. No, klasični ulaz u jezero joj nije bio u planu, već je odlučila napraviti nešto posebno za svoje pratitelje na Instagramu.

"Samo stisneš zube i skočiš. Jednostavno. Nema tu neke filozofije", napisala je Ivana ispod videa u kojem skače u vodu. Za ovakav potez, posebice ako je riječ o skakanju s veće visine, treba poprilična doza hrabrosti.

Prije nego je skočila, objavila je fotografiju s pogledom na jezero sa 'skakaonice' i pitala svoje pratitelje: "Šta misliš...usudim li se?". Bivša voditeljica 'Provjerenog' itekako se usudila i još jednom dokazala da joj je ovo ljeto jako dobro došlo.

Čitajte i: Godišnji odmor Ivane Paradžiković nije samo uživancija: Nakon kupanja, sunčanja i ‘ljenčarenja‘, prionula na ozbiljan posao

Za ovaj pothvat dobila je mnoštvo pozitivnih komentara od fanova koji su joj oduševljeno čestitali u komentarima: "Svaka čast Ivana! Odličan skok", "Ovo je bilo spektakularno", "Koja hrabrost"...

Dok Ivana uživa u zadnjim toplim danima, na jesen je čekaju novi izazovi. Naime, u Banjoj Luci Igor Dodik, sin političara Milorada Dodika, pokreće regionalnu televiziju TV Una na kojoj će Ivana Paradžiković voditi emisiju sličnog koncepta kao i 'Provjereno' koja će se fokusirati na istraživačko novinarstvo.

Ivana nije željela komentirati tu vijest te je za Slobodnu Dalmaciju tek kratko rekla kako će o tome govoriti kada za to dođe vrijeme.

Međutim, poznato je da bi na novoj televiziji glazbenica Severina trebala voditi vlastiti talk-show. S emitiranjem bi televizija trebala krenuti krajem godine, a njezino predstavljanje bit će na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju.

Linker
18. travanj 2024 19:15