Isti tata

I mama malog šarmera, koji ima isti oblik usana te samouvjereni pogled poput svog oca, čudi se koliko su slični

Nova fotografija plavokosog dječačića poklopila se s prvim nastupom legendarnog benda bez nedavno preminulog člana.

Legendarni pjevač „The Rolling Stonesa”, Mick Jagger (78), dobio je 'opasnu' konkurenciju na Instagramu - svog najmlađeg sina Deverauxa (4) kojeg je dobio u vezi s američkom balerinom i koreografkinjom Melanie Hamrick.

Maleni je očeva slika i prilika u tolikoj mjeri da kad njegova partnerica podijeli novu fotografiju mališana (čini to 'na kapaljku' i sama začuđena u kojoj mjeri tata i sin nalikuju), oduševljeni fanovi traže još.

Ukratko, maleni je osvojio društvene mreže zahvaljujući objavi svoje mame, na kojoj se jasno vidi kako ima isti oblik usana poput oca. Deverauxov samouvjereni pogled uperen ravno u mamin mobitel otkriva kako je od tate i to naslijedio. Koliko britanski pjevač uživa u obiteljskom životu, njegova 44 godine mlađa partnerica otkrila je ljetos, podijelivši fotografiju na kojoj poziraju sa svojim mališanom.

Čitajte i: Supertata Mick! Djevojka vremešnog rockera pokazala kako izgleda njihova obiteljska sreća s 4-godišnjim sinčićem

Posebna večer

Osim očite ljubavi na koju ne utječe njihova znatna dobna razlika, javnost oduševljava činjenica da je kompletna obitelj Jagger nevjerojatno povezana i svi obožavaju Deverauxa. Radi se o osmero djece iz dva bivša braka i puno veza: svi su iznimno bliski sa svojim malim bratom premda je čak četvero Mickove djece starije od njegove sadašnje partnerice. Najstarija Karis (50), koju je dobio je u vezi s nekadašnjim modelom i pjevačicom Marshom Hunt (75), čak je 16 godina starija od 'maćehe' Melanie Hamrick .Slijedi 49-godišnja aktivistica za ljudska prava Jade Jagger iz braka s Biancom Jagger (76) ima 15 starija više od Melanie Hamrick. Glazbenik je u braku s bivšom manekenkom Jerry Hall (65) dobio Lizzie (37), Jamesa (35), Georgiju May (29) i Gabriela (23). Maleni Deveraux u tolikoj je mjeri drag starijim sestrama i braći da se njegova mama nada kako ga neće previše razmaziti. Vremešni roker je s bivšom djevojkom Lucianom Gimenez Morad (51) ima i 22-godišnjeg sina Lucasa: nije potrebno posebno isticati da i on obožava svog malog brata.

Sad već viralna objava plavokosog Jaggerovog mezimca poklopila se s nastupom „The Rolling Stonesa” u Massachusettsu: riječ je svojevrsnoj probi uoči početka 13-dnevne turneje koncem mjeseca u St. Louisu.

- Ovo je posebna, dirljiva prigoda jer prvi put u posljednjih 59 godina idemo na turneju bez Charlieja Wattsa. Svima nam jako nedostaje - rekao je legendarni roker.

Linker
22. travanj 2024 10:15