sjajno se provodi

Idilično ljeto kćeri bivšeg premijera: Još uvijek uživa na moru, u badiću i haljinici pokazala zavidnu liniju

Kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića hrvatskoj se publici predstavila na Dori u svom prvom javnom nastupu. Osvojila je treće mjesto. Inače, studentica psihologije već nekoliko tjedana uživa u morskim radostima što i dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, Ella Orešković, inače studentica psihologije i pjevačica, na svom Instagram profilu svakodnevno dijeli fotografije iz privatnog života. Trenutačno uživa u morskim radostima, a to je zdušno pokazala objavivši fotografiju u crnom badiću. Ella se sa svojim psom „brčkala” u bazenu, a pratiteljica joj je komentirala kako je njezina ljepota izvanzemaljska. Nakon toga je pozirala u bijeloj satenskoj haljini u gornjem dijelu prošaranoj sa crnom čipkom.

Mladu Ellu upoznali smo na ovogodišnjoj Dori gdje se predstavila s pjesmom "Come This Way", a to je ujedno bio i njezin prvi javni nastup, kojim je na Dori osvojila treće mjesto. Istakla se jednostavnošću, modno i glazbeno, a to se mnogima svidjelo jer su upravo u Elli pronašli osvježenje koje je potrebno našoj glazbenoj sceni.

image
Ella Orešković na crveni tepih Dore došla je s majkom Sanjom.
MATIJA DJANJESIC/CROPIX

Čitajte i: Ella Orešković pravo je iznenađenje na Dori! Tata je njezin najveći fan, a talent je naslijedila od majke

"Mislim da sam ljubav prema glazbi i talent naslijedila od majke Sanje. Djetinjstvo u Kanadi pamtim po tome kako je mama svirala klavir, a sestra Ema i ja bismo plesale i pjevale. Na glazbenom putu podržava me čitava obitelj, ali majka najviše jer je prava umjetnička duša. Sestra Ema, koja studira medicinu, i otac Tihomir bili su mi pak najveća podrška pri odabiru studija, ali su i moji navijači što se tiče glazbe", rekla je Ella za Gloriju u veljači ove godine. Tada je rekla i kako ju politika ne zanima te da neće tatinim stopama.

Čitajte i: Pjevačica i liječnica: Prelijepe kćeri bivšeg premijera roditeljima su pružile mnogo razloga za ponos

Nedavno se na Instagramu pohvalila i s uspjehom svoje sestre Eme, koja je završila studij na zagrebačkom Medicinskom fakultetu. Sestra Ella čestitala joj je uz riječi da je ponosna na nju, objavila je dvije fotografije, na jednoj sestre poziraju zajedno, a na drugoj Ema drži diplomu odjevena u prepoznatljivu sveučilišnu togu.

Linker
20. travanj 2024 00:44