REUTERS

Internet podijeljen oko reakcije Mariah Carey na tragediju u Las Vegasu

Današnja televizijska emisija 'Good Morning Britain' izazvala je salve komentara gledatelja diljem svijeta. Naime, uslijed razgovora uživo, voditelj je pjevačicu upitao da komentira pucnjavu u Las Vegasu. Njezina reakcija mnogima se nije svidjela.

Mariah Carey jutros se uživo javila u vrlo gledanu emisiju ‘Good Morning Britain’. Uključena iz svog doma u Beverly Hillsu, pjevačica je ugodno ‘zavaljena’ na kauču razgovarala s voditeljem Piersom Morganom o svojoj nadolazećoj božićnoj turneji. Kao prigodna kulisa poslužilo joj je božićno drvce u pozadini, ali i crvena haljina u koju je bila odjevena.

Na nagli i neočekivani voditeljski upit o sinoćnjem masakru u Las Vegasu u kojemu je tijekom koncerta poginulo više od 50 ljudi, a ozlijeđeno je njih 400-tinjak, pjevačica je nastavila odgovarati u nonšalantnom tonu, u, kako su mnogi komentirali, potpuno neprimjerenoj pozi.

Pjevačica je temu komentirala rekavši:

- Molim se za žrtve, to je strašno. Jesu li uhvatili napadača? Molit ću se da sve ovo brzo završi. -

Razgovor s popularnom pjevačicom je skraćen i priveden kraju prije planiranog.

Kako to obično biva, Internet je u potpunosti podijeljen oko 'krivnje' u ovom slučaju. I dok jedni ostaju pri tome da je pjevačica morala ozbiljnije reagirati na tragičnu temu, drugi zauzimaju njezinu obranu smatrajući kako je neprofesionalno što ju se tim pitanjem zateklo. Ona, navodno, do tog trenutka nije ni znala što se u Las Vegasu dogodilo.

Carey se kasnije istog jutra pridružila mnogim slavnim kolegama izražavajući sućut obiteljima žrtava na profilima svojih društvenih mreža, a nedugo nakon razgovora oglasio se i ‘prozvani’ voditelj. On je pak izjavio kako je ‘Mariahina ekipa’ bila obaviještena o tome da će ju to pitati, a da je pitanje bilo sasvim logično postaviti upravo njoj jer je i sama bezbroj puta nastupala na mjestu tragične jučerašnje pucnjave.

Linker
17. travanj 2024 20:39