Profimedia, Sipa Press
kad je bolest uzela maha

Ispovijest glumice: Nikad nisam htjela uzimati klasične lijekove, ali sam popustila - da se spasim

Lake Bell, 40-godišnja glumica, rođena Njujorčanka, ispričala je sve o problemima koji su je snašli nakon porođaja prije dvije godine - bilo jedno od najizazovnijih razdoblje u njezinom životu kad je završila na lijekovima.

Lake Bell progovorila je najdetaljnije do sada o zdravstvenom problemu u kojem se našla nakon što je prije nešto više od dvije godine na svijet donijela sina Ozgooda. U najvećoj je mjeri njezinom depresivnom stanju pridonijela trauma koju je doživjela zbog kompliciranog porođaja kod kuće.

"Nikad ranije u životu nisam osjetila tako nešto", rekla je u podcastu "The Conversation with Amanda De Cadenet". "Moje srce se slama pri pomisli na one koji se upravo s takvim osjećajima bore svakodnevno dok navigiraju svoj život. Dobro znam što je to i to je čudovište. To je demon", izjavila je Bell.

Bell je rodila u svibnju 2017. svojom odlukom u svom domu. No, dijete je odmah moralo biti hospitalizirano u dječjoj bolnici u Los Angelesu jer je rođeno s omotanom pupčanom vrpcom oko vrata.

Taj je šok definitivno pripomogao depresiji budući da joj majčinske brige i radosti nisu bile nepoznate - već je sa suprugom Scottom Campbellom imala kćerkicu kojoj su danas četiri godine. "Nismo znali hoće li ostati živ, hoće li moći hodati ili govoriti", dodala je i potom priznala da je zbog toga oboljela na živce te je morala uzimati konvencionalne lijekove unatoč tome što je prije zdravstvene probleme rješavala isključivo alternativnim načinima liječenja.

Santa Monica, CA  - Celebrities pose at P.S. ARTS Express Yourself 2018 at Barker Hangar on October 7, 2018 in Santa Monica, California.

Pictured: Lake Bell, Scott Campbell, Ozgood Campbell

BACKGRID USA 7 OCTOBER 2018, Image: 390184454, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Bila sam tako "mračna" da mi je jednog dana prišla kćerkica i uzviknula prema meni "Odlazi, čudovište, odlazi!", a ja sam je upitala "Što, jesi li dobro? Zar je tu neko čudovište?" Malena je odgovorila: "Još je tu. Idi, čudovište, idi! Ne mogu se ovdje igrati". Bell je te riječi objesnila kao vrlo intuitivne jer je vidjela malena uvidjela da joj je majka kao u nekom "oblaku tame" i ona ga je htjela rastjerati.

"Nakon što sam počela piti antidepresive bilo mi je bolje, brzo sam opet postala - osoba", rekla je Bell.

07 October 2018 - Santa Monica, California - Lake Bell . PS Arts Express Yourself 2018 held at Barker Hangar. Photo Credit: Birdie Thompson/AdMedia //ADMEDIA_adm_2018PSArts_BT_012/Credit:Birdie Thompson/SIPA/1810080236, Image: 390191723, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Sipa Press
Profimedia, Sipa Press

Linker
24. travanj 2024 22:11