Moby
 Getty Images
Dokrajčila ga

Ispričao se i otkazao turneju: Moby se odlučio povući nakon drame s poznatom glumicom

Nakon cijele drame vezane uz Mobyjevu autobiografiju "Then It Fell Apart" u kojoj je naveo kako su on i glumica Natalie Portman bili u vezi, pjevač se odlučio povući na neko vrijeme i otkazati knjižnu turneju po Irskoj i Velikoj Britaniji.

Naime, prema njegovim je tvrdnjama krajem devedesetih godina bio u vezi s Natalie kada je ona imala samo 18 godina, a on u tridesetima. Međutim, ona je nedavno sve opovrgnula i rekla da tu nema nimalo istine. "Iznenadila sam se kada sam vidjela da je to kratko vrijeme što smo se znali okarakterizirao kao vezu. Moj dojam je bio da je on stariji ljigavi muškarac koji pokazuje neprimjeren interes za djevojku koja je tek maturirala", komentirala je.

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 24:  Natalie Portman attends the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California.  (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)
Getty Images

Moby je rekao kako je nakon njegovog nastupa došla u backstage i koketirala s njime, a na Instagramu je objavio i zajedničku fotografiju kao dokaz koju je kasnije izbrisao. "Ja sam bio ćelava pijanica, ona prekrasna filmska zvijezda. No unatoč tome bila je u mojoj sobi u backstageu i flertovala sa mnom. Ja sam tada imao 33, ona 20, no to je bio njezin svijet", napisao je u knjizi.

Mnogi su ga obožavatelji napali zbog neprimjerenih izjava pa se pjevač ispričao glumici i objavio da će se povući na neko vrijeme. "Priznajem da je bilo vrlo nepravedno od mene što Natalie nisam na vrijeme rekao da sam ju spomenuo u knjizi i što nisam poštivao njezinu reakciju. Vrlo se divim Natalie, pogotovo njezinoj inteligenciji, kreativnosti i borbi za prava životinja te se duboko kajem što sam njoj i njezinoj obitelji prouzročio neugodnosti", napisao je.

"Jedini sam koji je izdao knjigu bez pristanka onih ljudi koje sam uključio u nju. Ja sam taj koji se ponio arogantno, nepromišljeno i s manjkom poštovanja, kako u 2019. tako i u 1999. godini. Ovdje sam kriv jedino ja. Hvala i žao mi je", napisao je u zadnjoj objavi. U svojoj autobiografiji Moby je opisao i druženje s pjevačicom Lanom Del Ray, 2006. godine kada je ona imala 30, a on 50 godina. Napisao je kako je 'imao velika očekivanja od noći pune votke i seksa', ali je Lana odbila spavati s njim nakon što je otkrila da je promiskuitetan.

Linker
17. travanj 2024 13:47