Mala ‘štreberica‘

Istovremeno i slatka i odrasla: Paris Hilton otkrila kakva je bila kao školarka i tko ju je najviše volio

Iako marljivo i već godinama njeguje imidž najveće partijanerice, nedavnom objavom na Instagramu pokazala je da je kao tinejdžerica bila sasvim ozbiljna mlada dama.

Najpoznatija nasljednica i najzabavnija bogatašica Paris Hilton, malo toga iz svog života ne dijeli s javnosti. Od rođendana, kuhanja, zaruka i vjenčanja sve svojim obožavateljima nudi na pladnju, no ipak, sada je pokazala da se mnogo toga o njoj ne zna. Iako marljivo i već godinama njeguje imidž najveće partijanerice, platinaste kose i ružičastih "Barbie" modnih kombinacija, nedavnom objavom na Instagramu pokazala je da je kao tinejdžerica bila sasvim ozbiljna mlada dama.

"Ljubimica učitelja", napisala je Paris uz crno bijelu fotografiju snimljenu dok je išla u šesti razred privatne škole Buckley School. Iako je tek ušla u pubertet već je imala prepoznatljive i profinjene crte lica. Kosa joj je bila nešto tamnija, na sebi je nosila školsku uniformu koju je zaklonila knjigom, dok je pozirala ispred police pune knjiga, moguće u školskoj biblioteci.

Škola u koju je išla - The Buckley School je privatna škola koja se nalazi u Sherman Oaksu u dijelu doline San Fernando u Los Angelesu. To je dnevna škola, u kojoj se učenici pripremaju za odlazak na koledž, nastava se održava od vrtića do 12. razreda. Osnovala ju je 1933. Isabelle Buckley.

Čitajte i: Paris Hilton ima svoj kulinarski show, a kritiku na njezine posebne lazanje već je dao naš poznati kuhar

Ima 'nos' za biznis

Iako već dva desetljeća u javnosti pažljivo gradi imidž nepopravljive partijanerica, Paris je - sada je očito - bila i jako dobra učenica s velikim 'klikerom' za biznis. Nasljednica hotelskog carstva, nije samo sjedila i trošila novac koji je za cijelu obitelj stekao pradjed Conrad Hilton, nego je pokrenula i vlastite poslove. Vrhunac njenog poduzetništva je lansiranje vlastite virtualne oaze zabave i neslućenih mogućnosti Paris World.

Dok Paris u stvarnom svijetu uživa u dugačkom medenom mjesecu sa suprugom Carterom Reumom, korisnici digitalne platforme s Parisinim avatarom mogu ondje plesati, kuhati, puštati glazbu, putovati i zabavljati se, a zajedno su mogli dočekati i Novu godinu na proslavi čija je Paris bila domaćica - naravno sve to uz propisnu novčanu naknadu.

Čitajte i: Mislili smo da znamo sve o Paris Hilton, a ona slika ulja na platnu i poslovno carstvo seli u virtualnu stvarnost

Linker
25. travanj 2024 14:39