što bliže srcu

Ivana Mišerić ispod grudi tetovirala rečenicu: ‘Bolonjez je gotov‘, njezino objašnjenje slama srce...

Nijedan dan više nije isti u životu radijske voditeljice otkako ju je napustila majka, koju je od milja uvijek zvala Buba... Zato joj je posvetila tetovažu posebnog značenja, koja će uvije biti uz nju i najbliže njenome srcu.

„Bolonjez je gotov

Njen rukopis. Njena zadnja poruka.

Svakakvi dani se vrte ali budem sretna jer u svakom novom tražim i pronalazim oblike u kojima bi bila uz mene.

Najbliže srcu slovima, u srcu sva ljubav i sjećanja, cijela u meni…

Ova mi je najdraža, ova je baš moja.

Od mene za Bubicu”, napisala je Ivana Mišerić (36) na Instagramu.

Iako su mnogi ostali zatečeni kada su vidjeli tetovažu, radijska voditeljica objasnila je njezino izrazito emotivno značenje – da su to posljednje riječi njezine nedavno prerano preminule majke koje želi zauvijek nositi što bliže srcu.

Nakon najtežeg perioda, prijatelji i novi dečko pružili su joj utjehu: Ivana Mišerić na špici najljepše nosi - osmijeh

O bolnom gubitku majke Ivana je progovorila u travnju ove godine, na njezin rođendan.

U emotivnoj objavi pokazala je koliko joj znači majka s kojom je voljela izaći na kolače i kavu.

"Znala je reći : ‘I Severina danas ima rođendan, znaš?’ Znam, Buba. Malo bi godina danas proslavila... Evo, baš sada bih ti došla doma vjerojatno sa šampitama ili šaum rolicama. Možda bih se rasplakala kada bih ti čestitala rođendan, možda i ne bih... ne mogu procijeniti. Bilo ti je teško proći zagrljaje bez suza. Put suza traje... Čekam da prodišem. Glas, pozivi, tvoja blagost postojanja u ovom trenu najviše mi nedostaju. Otišla si brzinom svjetla. I tiho, kako si i živjela. Zato te valjda sada tražimo u Suncu. Život se tako nenadano ugasi i da mogu, toliko toga bih sada više. Da mi je samo još tri minute. Sve dajem! Svaki trenutak je dragocjen. Vidim to. Bila si i ostat ćeš najbolja mama. Vidimo se jednom na ljepšem mjestu. Volim. Beskrajno. Budi mi u miru, Bubica... i smij se. Sretan ti rođendan", napisala je Mišerić koja je 2006. godine izgubila oca, a njegov nenadani odlazak zauvijek ju je obilježio, kao i svakoga tko u kritičnim godinama izgubi oslonac u životu. Jednom prilikom je rekla kako joj tata jako nedostaje te ga još uvijek sanja.

Današnja objava razgalila je mnoge njezine prijateljice i pratitelje. "Bas si me raznježila sada, rasplakala. Jedna je majka zauvijek; ponosna na tebe gore s neba. Ljubav nikad ne prestaje, možda samo mijenja dimenziju postojanja", napisala je HRT-ovka Mirta Šurjak. Pjevačica Nives Celzijus napisala joj je da je obožava, a podršku slanjem srca poslali su joj i Martina Tomčić, Barbara Kolar, Dalibor Petko, Viktorija Rađa i brojni pratitelji.

Slatki talijanski život Ivane Mišerić: Voditeljica u provokativnoj kampanji nosi elegantne komade nakita

Linker
19. travanj 2024 06:15