konačno

Izašao trailer novog Batmana: Pogledajte kako Robert Pattinson izgleda kao najpoznatiji ‘šišmiš‘ na svijetu

Iako je izlazak filma odgođen već nekoliko puta zbog pandemije, snimanje je privedeno kraju pa ćemo novu verziju ‘Batmana‘ moći pogledati početkom 2022.

Prije nešto više od godinu dana, redatelj Matt Reeves predstavio je novoosmišljeni svemir Batmana u čijem je središtu, naravno, Bruce Wayne s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi. Pandemija je, međutim, usporila izlazak nove inačice 'Batmana', no trailer je konačno ugledao svjetlo dana.

Kao što su izjavili mnogi fanovi i filmski kritičari koji su ga pogledali, mračan je, pun straha, zagonetaka i eksplozija, iz kojih Batman izlazi potpuno neozlijeđen. Priča se ovoga puta vrti oko mlađeg Brucea Waynea koji se nosi s usponom Riddlera (Paul Dano), Pingvina (Colin Farrell) i Žene mačke (Zoe Kravitz).

Čitajte i: Po kiši i izmučen: Pattinson prvi put viđen na setu Batmana gdje je savršeno utjelovio superjunaka

image
Robert je prvi put viđen na setu Batmana u listopadu 2022.
PETER BYRNE/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Snimanje je još prošle godine zaustavljeno zbog prisutnog Covida-19 na setu - dobio ga je ni manje, ni više nego Pattinson koji je tri dana nakon početka snimanja. Film se, inače, snima u Leavesdenu, gdje su snimati i filmovi o Harryju Potteru, a premijera je zakazana za ožujak iduće godine.

Snimanje je nastavljeno u dugoj polovici rujna, nakon 10 dana pauze, koliko je bilo potrebno Robertu da savlada virus.

Čitajte i: Zaustavljeno snimanje filmskog hita, Pattinson pozitivan na Covid-19: 'Stvorio se potpuni kaos'

Za Pattinsona ono što ga je fasciniralo u ovoj verziji lika bila je "granica između onda kada je on Batman, a kada je Bruce. "On, čini se, stvarno zna što radi kad stavi masku, ali je malo izvan kontrole. On zapravo nije definirao što je Batman. On ga stavlja svaku večer. On ne spava. On postaje ovakvo čudno stvorenje", ispričao je Pattinson.

Linker
25. travanj 2024 00:06