UVIJEK NEODOLJIVA

Izdanje Maje Šuput o kojem se priča: Zablistala u srebrenoj prozirnoj haljini

Popularna pjevačica i članica žirija showa ‘Ples sa zvijezdama‘ nadmašila je samu sebe u svjetlucavoj haljini, a izabrao ju je, kao i uvijek, njen modni stilist Marko Grubnić. Šuput je odjenula prozirnu haljinu, a frizuru je u potpunosti uskladila s besprijekornim make up-om.

Četvrta emisija popularnog zabavnog showa Ples sa zvijezdama, oduševila je publiku novom tematikom koju su nazvali Filmska večer pa su pojedini kandidati na podiju utjelovili filmske uloge poput Jamesa Bonda, Disnyjevih likova, a u ulogama voditelja i ovoga su puta zablistali Igor Mešina i Maja Šuput.

Pjevačica i voditeljica privukla je pažnju pojavivši se u showu u neodoljivoj prozirnoj haljini koju je za nedjeljni nastup odabrao njen kolega, suradnik i stilist Marko Grubnić. Komentari na račun izgleda odmah su se počeli nizati, a mnogi su je usporedili sa divom iz zlatnog doba Hollywooda.

Čitajte i: Maja Šuput o otkazivanju showa: ‘S razlogom se meni digla kosa na glavi‘

"Wow, preskrasna si"", "Savršena žena.", "Show kao i uvijek!", "Podsjećaš me na Marilyn Monroe.", "Jednostavno diva.", "Uvijek neodoljiva.", "Ova haljina je moj favorit!", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsjetimo, gledatelji su imali priliku pratiti što se sve događalo u plesnoj vježbaonici, u studiju, tko je kako savladao zadatke i plesne elemente koji su bili prikazani u spektakularnoj emisiji uživo, nakon što je posljednja odgođena zbog zaraze koronom.

Zbog nepredvidivih okolnosti Asim Ugljen, jedan od plesnih kandidata, nastupio je s novom mentoricom - Rebeccom Krajnović. Plesačica je zbog odsustva njegove stalne partnerice Nike Jelić u jučerašnjoj emisiji otplesala cha cha cha te oduševila publiku s duhovitim glumcem koji je na podiju utjelovio lik Johna Travolte.

image

Asim Ugljen emisiju je odradio s novom plesnom partnericom

LUKA DUBROJA

Čitajte i: Novi poslovni pothvat Maje Šuput: Inspiraciju za njega pronašla je u svom veselom sinčiću Bloomu

Mentorica Nika uspjela je odraditi tek dio plesnih treninga s Asimom za ovotjedni nastup no sudbina je odlučila drugačije te ju je radi propisane samoizolacije uslijed covida na ostatku plesnih vježbi i u konačnici na plesnom podiju morala zamijeniti Rebecca, koja se odlično snašla u plesnoj ulozi.

"Asime, gospodine moj, ti si gospođi koroni rekao da se nosi u tri disko kugle. Sve je to bolje i već je ovo veliki napredak", poručio je član žirija Igor Barberić glumcu te pohvalio njegove plesne pokrete.

Linker
19. travanj 2024 00:05