PROPALI PLANOVI

Izoliran od obitelji: Najstarijem Beckhamovom sinu teško pala odgoda vjenčanja, ali protiv okolnosti ne može napraviti baš ništa

Najstariji sin slavnog para ne može dočekati da izrekne sudbonosno ‘da‘ svojoj zaručnici i glumici Nicole Peltz.

Brooklyn Beckham, najstariji sin bivše 'spajsice' Victorije i nogometaša Davida Beckhama izjavio je kako bi već bio u braku sa zaručnicom Nicole Peltz, da im pandemija nije odgodila bračne planove.

Naime, zbog pandemijskih mjera izolacije u Velikoj Britaniji i SAD-u, svadbene ceremonije su se odgađale ili bile ograničene na smanjen broj sudionika, što je glavni razlog zašto 22-godišnji fotograf i 26-godišnja glumica još uvijek ne nose vjenčane prstene.

"Zaručeni smo godinu dana i da nije pandemije, voljeli bismo da smo već u braku", izjavio je Brooklyn koji je nedavno postao zaštitno lice brenda odjeće Superdry, objasnivši kako su im odgode teško pale.

Čitajte i: Victoria Beckham otkrila koji joj je omiljen obrok, pa zgrozila obožavatelje: ‘To je poremećaj u prehrani‘

Zbog goruće pandemije, Brooklyn je neko vrijeme bio izoliran od svoje obitelji koji su karantenu provodili u vili vrijednoj više milijuna funti u Cotswoldsu u Engleskoj. Međutim, to mu nije toliko teško palo s obzirom na to da je bio u Americi sa svojom boljom polovicom i, kako ju sam naziva, najboljom prijateljicom Nicole.

"Imamo svoj mali svijet i jako nam je lijepo", izjavio je Brooklyn koji se nada da će se sudbonosno 'da' izreći iduće godine.

Iako mu je njegova majka, modna dizajnerica Victoria Beckham odbila dijeliti bračne savjete, na proslavi 21. Brooklynovog rođendana snimljena je s budućom snahom dok pjevaju"'I Will Survive" Glorije Haynor, a izvori bliski obitelji izjavili su kako je bivša spajsica zahvalna Nicole što je 'smirila' njezinog sina po pitanju mijenjanja djevojaka.

Čitajte i: Victoria oduševljena jer se nestašni sin 'smirio'! Brooklyn zaručio kći milijardera nakon kratke veze

'Ljubav života'

Nicole i Brooklyn upoznali su se preko zajedničke prijateljice Sofije Richie, a vezu su započeli u listopadu 2019. Svega tri mjeseca nakon uselili su u zajednički stan u New Yorku, a u srpnju iste godine su se zaručili.

Već je na prvom zajedničkom pojavljivanju u javnosti Brooklyn Nicole nazvao "ljubavlju svog života", a sudeći prema nestrpljenju oko odlaska pred oltar, čini se da će takav odnos između mladog para i ostati.

Linker
18. travanj 2024 07:25