Stiže beba!

Jedna od najseksepilnijih žena današnjice objavila da je trudna: ‘Trudnoća je urođeno usamljena‘

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski čeka svoje prvo dijete sa suprugom, producentom Sebastianom Bear-McClardom.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski je trudna. Manekenka je za magazin Vogue potvrdila da će postati majka i progovorila o svojim stavovima o majčinstvu. Emily i Sebastian Bear-McClard čekaju prvo dijete, a o detaljima još ne pričaju. "Kad moj muž i ja kažemo za trudnoću, nakon čestitki svi pitaju znamo li što želimo. Volimo odgovarati da spol nećemo znati dok naše dijete ne napuni 18 godina i da će nas tada obavijestiti. Svi se tome smiju", ispričala je Emily.

Trudnoću, dodala je, smatra samotnim iskustvom, iako njezin suprug voli reći da su - trudni.

"Kažem mu da, iako je to slatko, nije u potpunosti istina. Negodujem što je DNK cijele njegove obitelji u meni, ali što moj DNK nije u njemu. Kažem mu da je to nepravedno i oboje se nasmijemo. To je neka vrsta šale, ali baš poput primjedbe na spol našeg djeteta, iza toga stoji istina. Trudnoća je urođeno usamljena, to je nešto što žena radi sama, u svom tijelu, bez obzira na okolnosti", zaključila je glumica i manekenka.

image
Emily Ratajkowski prošetala je New Yorkom nakon objave da je trudna. Tijekom šetnje nije skidala osmijeh s lica.
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Iako je sklona golišavim snimanjima i slobodno priča o raznim škakljivim temama, trudnoća i dijete spadaju u potpuno drugačiju kategoriju u njezinu životu.

"Jedne večeri sam prihvatila algoritam i gledala videa budućih roditelja na zabavama gdje su otkrivali spol. Osjećala sam se tako neugodno gledajući nešto tako privatno", rekla je Emily za Vogue. Dala je tako naslutiti da Sebastian i ona neće pretjerano dijete na društvenim mrežama sadržaj vezan uz njihovu prinovu.

Podsjetimo, ljubavna priča ovog para počela je 2018. godine, kada su producent i manekenka objavili da su se vjenčali nakon svega par tjedana ljubavne veze. Osim produkcijom, okušao se i u glumi. Sebastian Bear-McClard nije pretjerani ljubitelj društvenih mreža te se drži po strani, prepuštajući slavu te vrste svojoj supruzi.

Čitajte i:

Nikome nije vjerna kao njemu! Najseksipilnija žena na svijetu napravila je djelo vrijedno divljenja i sada zasluženo uživa

Dosadio joj stari imidž: Emily Ratajkowski iznenadila promjenom boje kose, više nije brineta

Jedna od najljepših žena svijeta priznala: 'Borila sam se s ozbiljnom depresijom, bilo je neizvjesno'

Linker
14. travanj 2024 22:52