NE SKRIVAJU OSJEĆAJE

Jennifer Lopez i Ben Affleck uhvaćeni kako izmjenjuju nježnosti na zajedničkom odmoru

O vijesti koja je obožavatelje Jennifer Lopez i Bena Afflecka nedavno ugodno iznenadila, ne prestaje se pričati. Svaka nova fotografija para koju paparazzi uhvate, iznova oduševi obožavatelje, a ovoga puta J. Lo i Ben su uhvaćeni na zajedničkom odmoru!

Iako je mnogima bilo teško povjerovati u obnovu ljubavi nekadašnjih zaručnika, latino glazbenice Jeniffer Lopez i glumca Bena Afflecka, na svakoj novoj fotografiji, njhova zaljubljenost sve je vidljivija.

Da je druga prilika u ljubavi vrijedila, pokazuju idilične fotografije Jennifer Lopez i Bena Afflecka koji proživljavaju pravu idilu na produženom vikendu u ljetovalištu Hamptons na američkoj istočnoj obali.

Čitajte i: Demantirali prekid pa ipak prekinuli! Jennifer Lopez i Alex Rodriguez službeno potvrdili kraj

Nježne dodire i zaljubljene poglede par ne skriva, a ljubav si iskazuju na svakom koraku.

image
Par je uhvaćen u romantičnoj šetnji.
PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Prizor je nestvaran. Bennifer kao prije 17 godina, predivno ih je vidjeti zajedno", "Preslatki su u tim matching outfitima", neki su od komentara oduševljenih obožavatelja.

Ni Jennifer ni Ben još se nisu oglasili oko veze, no brojni strani mediji nagađaju kako je odnos ozbiljan te da bi par uskoro mogao pred oltar.

image
Jennifer i Ben ne skrivaju ljubav.
ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zlatni par tabloida opet zajedno? Jenifer Lopez i Ben Affleck na romantičnom putovanju, prisjetili smo se njihove priče

Podsjećamo, nakon naprasnog prekida Jennifer i Bena prije 17 godina, oboje su se u međuvremenu vjenčali i rastali s drugim partnerima. Ipak, Ben je posljednjih godina, od svih bivših djevojaka i zaručnica posebno isticao upravo Jennifer, hvalivši njezin izgled i uspjeh u karijeri, kao i njihovu vezu iz mladosti.

Unatoč tome, nitko nije ni slutio na obnovu ljubavi koju je, čini se, vrijedilo čekati.

Linker
16. travanj 2024 08:15