ISKUSNA REPORTERKA

Još jedno poznato lice napušta Novu TV! Ivana Brkić Tomljenović: ‘Došla sam do životne prekretnice‘

Nakon što se kao poznato televizijsko lice, osim prethodnih radnih mjesta, izgradila na Novoj TV, Ivana Brkić Tomljenović nalazi se na životnoj prekretnici spremna za nove poslovne izazove.

Nakon što nas je u svibnju ove godine iznenadila vijest o odlasku zaštitnog lica popularne emisije "Provjereno", Ivane Paradžiković, sada Novu TV napušta i iskusna reporterka Ivana Brkić Tomljenović koja je na popularnoj televiziji radila pet i pol godina.

Čitajte i: Ivana Paradžiković otišla s Nove TV, vijest nam potvrdio njezin odvjetnik: ‘Raskid ugovora bio je sporazuman‘

Velika životna prekretnica

"U novinarstvu sam 20 godina. Iza mene je puno reportaža, emisija uživo, intervjua i priča koje ću pamtiti cijeli život i koje sam radila s puno strasti. Ali, u ovom trenutku, došla sam do životne prekretnice kada sam spremna na nove izazove. Vjerujem da ću ih s jednakom energijom ostvariti na novom radnom mjestu, u PR-u. Samo na Novoj TV posljednjih pet i pol godina je proletjelo. S godinama sam prijateljstvo s dragim ljudima samo učvrstila i stekla nove prijatelje, kojima odlaskom nisam rekla ni zbogom ni doviđenja i koji će imati posebno mjesto u mom srcu", potvrdila je Ivana Slobodnoj Dalmaciji koja je po završetku studija na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu novinarsku karijeru započela na Obiteljskom radiju.

image
Ivana Brkić Tomljenović karijeru nastavlja u smjeru PR-a.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Čitajte i: Konačno lijepe vijesti! Ivana Paradžiković krenula u novo životno poglavlje

Novu TV napušta u dobrim odnosima

Nakon toga radila je na lokalnoj televiziji Z1, pa na RTL-u, a zatim na Al Jezeera Balkans. Za čitave karijere Ivana se profilirala u izvještavanju i praćenju najvažnijih događaja u političkoj i ekonomskoj sferi na području Hrvatske i inozemstva, a Novu TV sada napušta u dobrim odnosima.

Za razliku od njezine imenjakinje Paradžiković koja nije napravila veliki odmak od dosadašnje karijere te će uskoro na novom regionalnom televizijskom kanalu uređivati i voditi istraživački magazin nalik Provjerenom, Brkić Tomljenović će svoju karijeru nastaviti u smjeru PR-a.

Linker
09. travanj 2024 06:50