NE MOŽE ZABORAVITI

Još ju bole stare rane: Tori Spelling ponovno prolazi kroz bračnu krizu, sa suprugom čak ni ne spava u istom krevetu

Čini se da slavna glumica još uvijek ne može suprugu Deanu McDermottu oprostiti nevjeru koja je davne 2014. punila medijske naslovnice.

Zvijezda hit serije devedesetih "Beverly Hills, 90210", Tori Spelling ponovno prolazi bračnu krizu sa suprugom Deanom McDermottom, piše časopis PEOPLE.

Glumica je nedavno objavila blagdansku čestitku na kojoj pozira s njihovo petero djece, a u komentarima je Spelling objasnila kako je njezin suprug na snimanju novog igranog filma u Kanadi, zbog čega nije na fotografiji. Ipak, izvor blizak paru rekao je za strani medij da Tori i McDermott trenutno nisu u dobrom odnosu te da preispituju svoj brak.

"Dugo vremena među njima je bilo jako hladno. To nije prvi put da su u takvoj situaciji, ali su se do sada iz toga uvijek izvukli", izjavio je izvor o slavnom paru čiji su bračni problemi javnosti poznati još od 2014. godine kada je McDermott priznao nevjeru, a nakon afere njihov zajednički život dokumentiran je u seriji "True Tori".

'Tori još uvijek ima velikih problema s povjerenjem. Dio njihove veze nikada nije u potpunosti popravljen nakon njegove nevjere.'

Kzao je izvor te je dodao: "Živjeli su odvojenim životima. I dalje će imati obiteljske ručkove i povremene izlete, ali to je zbog djece."

Glumački par na vječnu se ljubav zakleo 2006. godine, a u braku su dobili petero djece Liama ​​Aarona, Stellu Doreen, Hattie Margaret, Finna Daveyja te Beaua Deana. Kako trenutno prema izvoru stvari stoje, Spelling je "odlučna izaći iz svega bez obzira na sve".

Drugi je pak izvor istom mediju potvrdio kako je odnos između bračnog para već više od godinu dana iznimno loš. "Ali Tori ne želi razoriti obitelj", objasnio je izvor pa je dodao: "Ona smatra da djeca trebaju svog tatu. Ovo su njihove važne godine i borili su se da ostanu zajedno zbog djece."

Čitajte i: Tori Spelling o patnjama: ‘Godinama sam molila da me promijene šminkom, plakala sam u prikolici‘

"Dean je u jako dobrom odnosu s djecom", rekao je izvor objasnivši kako im je otac predstavljao neku vrstu stabilnosti.

Problemi s povjerenjem su presudni

Unatoč tome, navodno su problemi s povjerenjem presudni u tom turbulentnom odnosu.

'Tori još uvijek ima velike probleme s povjerenjem prema Deanu koji smatra da je to iza njih. To je komplicirana i vrlo toksična situacija.'

Treći pak izvor govori kako se Tori drži za sebe jer je situacija s njezinim suprugom i dalje neizvjesna.

Čitajte i: Tori Spelling i pokojni Luke Perry imali su posebnu vezu: Jednom prilikom spasio ju je od bivšeg dečka zlostavljača

"Istina je da je bio u Kanadi na snimanju", kazao je izvor. "Ali očekivanja da se sama s petero djece može nositi sa svim svakodnevnim obavezama stvarno je jako utjecalo na njihovu vezu", dodao je izvor za glumicu koja je nekoliko puta posljednjih mjeseci dala naslutiti probleme u braku.

Gostujući na SiriusXM radiju u lipnju, glumica je, naime, otkrila da ne spava sa suprugom u istom krevetu, a još je 2016. godine rekla kako su ona i McDermott "morali krenuti ispočetka i potpuno obnoviti odnose" nakon skandala s varanjem.

Zahvaljujući intenzivnoj terapiji parova i individualnom osobnom iscjeljivanju s vremenom su donijeli "svjesnu odluku na temelju njihove ljubavi izdrže i rade na tome", objasnila je svojevremeno glumica te je dodala kako je riječ o nekim od najgorih trenutaka u njihovim životima, a ujedno i najboljima. "Ne bih ništa mijenjala jer da nismo počeli razgovarati i otvorili te linije komunikacije, možda ne bismo bili ovdje danas", otkrila je tada glumica koja, čini se, još uvijek nije prešla preko nevjere.

Linker
20. travanj 2024 09:11