Instagram / @marijanabatinic
Vodite li ga vi?

'Još malo i prešišat će me!': Kći Marijane Batinić raste 'brzinom munje', a za to ima i dokaz

Voditeljica je u simpatičnoj objavi na Instagramu otkrila da vodi dnevnik rasta kćeri Ene te smatra da je upravo rast jedan od najvažnijih pokazatelja zdravlja djeteta.

Domaća voditeljica Marijana Batinić još malo broji do rođenja drugog djeteta. U njezinu obitelj stići će djevojčica, a pripreme za njezin dolazak na svijet već su gotovo pri kraju. U uređenju sobe za bebu Marijani je pomagala kći Ena, koja svakim danom sve više raste.

Voditeljica redovito vodi dnevnik rasta svoje kćeri za koji kaže da je jako važan, a na to je upozorila i u najnovijoj objavi na Instagramu.

"Ena raste u visinu, mama u širinu! U svega nekoliko mjeseci narasla je gotovo 5 cm, još malo i prešišat će me! Koliko često vi mjerite svoju djecu? Vodite li i vi "dnevnik" rasta? Upravo je rast jedan od najvažnijih pokazatelja zdravlja djeteta!", napisala je Marijana te dodala da se djeca moraju mjeriti barem dvaput godišnje, na istom metru, bosih nogu i ne na prstićima.

Time, kaže, mogu se na vrijeme prepoznati problemi u rastu i otkriti eventualne poteškoće u razvoju, a predložila je i koristan izvor informacija - web stranicu morethanheight.com gdje se može pronaći kalkulator rasta.

Uz dvije simpatične fotografije na kojoj voditeljica mjeri svoju kći, a ona svojoj majci mjeri trudnički trbuh, podsjetila je na činjenicu da se 20. rujna obilježava Growth Awareness Day, odnosno dan tjelesnog rasta djece.

"Ako dijete ne raste dovoljno između mjerenja, obavezno se posavjetujte s pedijatrom!", zaključila je na kraju.

Čitajte i:

Plišani 'overdose': Marijana Batinić u pripremama za dolazak bebe ima najslađeg pomagača

Voditeljica otkrila čuvanu tajnu? Odabrano je ime za prinovu, možete li pogoditi koje?

Marijana Batinić oprostila se od gledatelja: Otkrila nam je što planira u narednim mjesecima

Napokon je sve po njenom: Poznato TV lice zadovoljno se gleda u zrcalo, a oprašta se od štikli

Linker
20. travanj 2024 04:54