potpuno iskrena

Julia Fox o vezi s Yeom: ‘Dala sam sve od sebe... izgubila šest kila pokušavajući‘

Iako su u vezi bili tek dva mjeseca, par je ostao u dobrim odnosima, a glumica se nimalo ne brine bi li reper mogao u javnosti iznijeti detalje njihove romanse.

Nakon što mu je brak s reality zvijezdom Kim Kardashian završio razvodom, reper Kanye West našao je novu ljubav - glumicu Juliju Fox, no ta romansa trajala je jedva dva mjeseca. Mnogi su tvrdili da je Kanye s njom samo zato da bi zaliječio slomljeno srce nakon Kim, a to je primijetila i Julia, rekavši nakon prekida da je u njihovom odnosu nedostajalo zaljubljenosti.

Zvijezda filma The Uncut Gems Kanyea je upoznala u Miamiju na Novu godinu, a na Valentinovo je potvrdila da više nisu zajedno. U nedavnom intervjuu za The New York Times, Fox je progovorila o kritikama koje je primila nakon veze s reperom.

"To se događa samo na internetu. Ne bavim se aktivno time. Ne osjećam to. I dalje sam to 1000 posto ja. Ništa se nije promijenilo, osim toga što sam uz njega prošla brzi tečaj o tome kako biti poznat", rekla je glumica te dodala i da su njihovi zauzeti rasporedi utjecali na prekid.

image

Julia Fox

BUTEI DE VERONA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kanye zadao nov udarac sada već bivšoj supruzi: Oteo joj ljubavnika, pa ga zakopao

"Dala sam sve od sebe da to uspije. Već sam imala ispunjen život. Kako da uklopim ovu stvarno veliku osobnost u već ispunjen život? Jednostavno nije bilo održivo. Izgubila sam oko šest kilograma u tom razdoblju", iskreno je rekla Fox.

Na pitanje je li njihov odnos bio ekskluzivan, rekla je da ne, ali da su postojali elementi koji su bili stvarni. "Mislim da riječi poput 'dečko' i 'cura' nikada nisu izašle iz mojih usta. Definitivno sam se osjećala kao njegova djevojka, ali isto tako kao da sam dobila ulogu njegove djevojke, a on je birao mene. On je orkestrator svega toga. Stvarno sam se osjećala kao u filmu", rekla je Fox.

image

West i Fox su se upoznali na Novu godinu u Miamiju, a baš na Valentinovo je potvrđen njihov kraj.

FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Unatoč naprasnom kraju njihove veze, nimalo ne sumnja da bi West otkriti detalje o njihovom dvomjesečnom odnosu.

"Mislim da to on niti ne bi htio. Ako me napadneš, onda ću ti i vratiti. I stvarno sam dobra u tome, gađam točno u sridu. Mislim da ne bi bio dovoljno glup da to učini", poručila je Fox svom bivšem.

Čitajte i: Kraj intrigantne romanse nakon svega dva mjeseca: Ye i Julia Fox više nisu zajedno

Westova bivša supruga, Kim Kardashian, sada je i službeno rastavljena, što on nikako ne može prihvatiti pa je usmjerio paljbu prema njezinom novom dečku, komičaru Peteu Davidsonu. U spotu za novu pjesmu "Eazy", Kanye je do vrata zakopao lutku koja liči na Davidsona, dok Kanyeova replika bere ruže s tog mjesta. Njegove lutke zapravo su glinene animacije, a tematika je usmjerena upravo protiv poznatog komičara.

Linker
19. travanj 2024 21:19