ispričao se fanovima

Justin Bieber otkazao nekoliko koncerata svjetske turneje - bolest je jača

Glazbenik pati od Ramsay Hunt sindroma, rijetke neurološke bolesti zbog koje je djelomično izgubio sluh i paralizarana mu je desna strana lica.

Kanadski glazbenik Justin Bieber (28), šokirao je svoje fanove objavom kako će morati otkazati sljedećih nekoliko nastupa svoje svjetske turneje Justice jer mu se pogoršalo zdravstveno stanje. Slavnom pjevaču naime, dijagnosticiran je Ramsay Hunt sindrom, rijetki nervni poremećaj koji napada sluh i paralizira mišiće lica.

Bieber je na Instagramu objavio video ispričavajući se fanovima zbog otkazanih nastupa pokazujući im što mu se točno događa.

Virus koji uzrokuje ovaj sindrom paralizirao mu je desnu stranu lica pa tako u potpunosti ne čuje, ne može zatvoriti kapak i micati tu stranu usana. Veliki problem za nekog tko se bavi glazbom.

Među njegovim obožavateljima našlo se i mnoštvo prijatelja i kolega koje mu je poželjelo brzi oporavak i povratak na scenu.

image

Glazbenik je javno pokazao kakve mu je probleme zadao Ramsay Hunt sindrom.

B4859/AVALON/PROFIMEDIA
image

Veliki je problem što ne može zatvoriti ni oko.

B4859/AVALON/PROFIMEDIA B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Između ostalog u objavljenom videu je rekao: ''Ne vjerujem da vam ovo govorim jer sam napravio sve da moje stanje bude bolje, a sve mi je gore. Moje tijelo mi daje znakove da moram usporiti tempo i to ću napraviti. Srce mi je slomljeno što moram otkazati nekoliko sljedećih nastupa, ali to je preporuka liječnika.''

image

Iako ne može nastupati, liječnik mu nije zabranio izlaske.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Sindrom Ramsay Hunt uzrokuje virus varičela zoster, isti onaj koji kod djece uzrokuje vodene kozice, a kod odrasli herpes zoster. Ovisno o oštećenju živca, paraliza može proći za nekoliko tjedana, a u vrlo rijetkim slučajevima može ostaviti i trajne posljedice poput gubitka sluha.

Nadamo se da se to slavnom glazbeniku neće dogoditi. Doduše, osim što ga trenutno zdravstveno stanje onemogućuje da radi svoje posao i dalje uživa u onom privatnom. Svaku večer provodi sa svojom suprugom Hailey i prijateljima u nekom od njujorških restorana ili klubova.

Linker
19. travanj 2024 16:51