omiljeni oršić

‘Kad imamo jedno drugo, imamo sve‘: Junak jučerašnje utakmice sa samozatajnom suprugom ljubuje još od srednjoškolskih dana

Mislav Oršić definitivni je junak jučerašnje utakmice sa Španjolskom, a životna suputnica mu je ljubav iz srednjoškolskih klupa!

Iako Hrvatska nije prošla u četvrtfinale Eura, borbenost vatrenih na terenu se ne može osporiti. Junak jučerašnje utakmice koju smo svi napeto pratili, definitivno je bio Mislav Oršić koji je za vrijeme španjolskog vodstva od 3:1 dao gol, a potom je asistirao Mariju Pašaliću za izjednačenje.

Čitajte i: Nakon zaruka, beba! Zvijezda hita ‘milijunaš s ulice‘ očekuje prvo dijete sa zgodnim fotografom

U 66. minuti Oršić je umjesto Rebića ušao u igru, a u završnici je postao prvi igrač koji je kao zamjena zabio i asistirao za Hrvatsku u utakmici europskih i svjetskih prvenstava.

Najveća podrška Mislavu Oršiću je supruga s kojom je u vezi još od srednjoškolskih dana i s kojom ima dva sina. Mislav je sa Suzanom već 13 godina, a ljubav su zapečatili vjenčanjem 2018. godine u stenjevečkoj župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije.

Čitajte i: Stigla velika sreća u obitelj Vlašić: Nikola postao otac, njegova Ana rodila zdravog dječaka kojemu su dali divno ime

O Suzani se malo zna, ne pojavljuje se često u javnosti, a Instagram profil joj je zaključan tako da ju najčešće viđamo u Mislavovim objavama u kojima joj često izjavljuje ljubav.

Nedavno je nogometaš objavio fotografiju sa suprugom uz opis "Kad imamo jedno drugo, imamo sve".

Čitajte i: Zvijezda reprezentacije! Joško Vlašić otkrio nam je koje je obećanje obitelji dao Nikola koji će ovih dana dobiti i dijete

Mislava je Suzana pratila u Južnu Koreju, gdje je igrao za klub Jeonnam Dragons, a tamo ju je i zaprosio. U Hrvatsku su se vratili prije rođenja prvog sina Manuela. Samozatajna Suzana trenutno je posvećena obitelji - suprugu i djeci, a njihova bliskost vidljiva je u svakoj zajedničkoj objavi na društvenim mrežama.

Linker
23. travanj 2024 10:30