njam!

Kad Vicky dolazi doma, večera mora biti spremna! Pogledajte što je David napravio svojoj ženi za jelo

Victoria Beckham poznata je po svojoj vitkoj liniji koju održava striktnim jelovnikom. Ako ste se pitali je li to uopće istina, sama dizajnerica je dokazala da za ručak jede samo dvije namirnice.

Dizajnerica Victoria Beckham otkrila je zašto joj je suprug David Beckham najbolji suprug. Bivši nogometaš za svoju suprugu, s kojom je već 22 godine, napravio je dirljivu gestu. Bivša Spajsica na svom je Instagramu objavila niz storyja u kojem je otkrila što se dogodilo kada je došla kući s posla.

Naime, Vicky je zatekla Davida u kuhinji kako priprema večeru - na štednjaku se pekla riba i kuhalo povrće, a David je taman završavao pripremu kolutića od liganja.

image

David je Victoriju dočekao s večerom.

VICTORIA BECKHAM INSTAGRAM

"Dođem doma s posla, a David mi priprema večeru. Volim te!", napisala je Victoria na storyje. Sa suprugom je potom sjela za stol, a između njih se našla velika zdjela sa salatom. Iako je David djelovao suviše ozbiljno, bio je spreman na zezanciju, no na licu mu se vidjelo da jedva čeka prionuti na jelo.

image

Ovime je Vicky potvrdila da jede samo ribu i povrće.

VICTORIA BECKHAM INSTAGRAM
image

David baš i nije bio zainteresiran za snimanje.

VICTORIA BECKHAM INSTAGRAM

Ranije ove godine David je otkrio da njegova supruga ima jako striktan jelovnik - otkad su se upoznali, jede samo ribu i povrće, pa je ovim videima dokazala da je to živa istina.

Čitajte i: Nakon što je zgrozila svijet svojim jelovnikom, svi se pitaju što jede David Beckham: 'Praznik je kad sam sam doma!'

image

Riba je glavni izvor proteina u prehrnai slavne dizajnerice.

VICTORIA BECKHAM INSTAGRAM

"Moja supruga na žalost, tijekom 25 godina, otkako smo se upoznali, svaki dan jede ribu na žaru i povrće na pari. Vrlo rijetko odstupa od toga. Jedini put kad je s mog tanjura probala nešto drugo bilo je tijekom trudnoće s našom kćeri Harper", rekao je David za Daily Mail.

Victoria tako jede jer mora, a ne zato što uživa u okusima, što je svim gurmanima vrlo teško za pojmiti.

Jutarnji jelovnik dizajnerice sastoji se od dvije žlice jabučnog octa sa svježe iscijeđenim limunom u kipućoj vodi, a potom pije smoothie ili jede žitarice za koje je jednog prilikom rekla da odličnu idu s nezaslađenim organskim bademovim mlijekom.

Linker
18. travanj 2024 21:59