Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia
Coolerice

Kao da su sestre: Jessica Alba i njezina najstarija kći oduševile karantenskim videom

Glumica i njezina kći Honor obukle su iste badiće te napravile humoristični skeč koji je njihovim obožavateljima uljepšao dan. S obzirom na to da se na Albi godine uopće ne vide, pratitelji su ih prozvali sestrama.

Iako će uskoro zakoračiti u četrdesete, Jessica Alba izgleda kao da je barem deset godina mlađa. Taj dojam dobiju svi, pogotovo kada se fotografira ili snima pored svoje kćeri Honor. Na posljednjem videu u kojima nose iste badiće, malo tko bi rekao da je riječ o majki i kćeri, više izgledaju kao mlađa i starija sestra, a to su potvrdili i obožavatelji.

"Dan u vrtu s mojom Honorcitom. Nosimo odlične badiće od recikliranih plastičnih boca", napisala je glumica ispod videa.

Pratitelji na Instagramu odmah su je zasuli komentarima poput "uljepšale ste mi dan", "predobro" i "baš ste kao sestre", ne krijući koliko su slavna mama i kći simpatične i zgodne.

Idu na zajedničke psihoterapije

Honor se trenutno nalazi u osjetljivom razdoblju jer joj pubertet kuca na vrata, a roditelji su prvi na udaru kad mijenja raspoloženja. O tome je 38-godišnja glumica javno progovorila na konferenciji 'Her' održanu u studiju za jogu Wanderlust Hollywood, ne krijući da kći Honor i ona idu na zajedničke psihoterapije kako bi ona naučila biti bolja majka i kako bi međusobno naučile bolje komunicirati.

EXCLUSIVE: Jessica Alba and daughter Honor pick up groceries at Gelson's

***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
07 Apr 2019, Image: 424949902, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

"Neki ljudi smatraju, kao što je to slučaj u mojoj široj obitelji, da je dovoljno razgovarati sa svećenikom i da je to onda to. Osobno, doista se ne osjećam ugodno razgovarati s njim o svojim dubokim osjećajima. S Honor idem na psihoterapije", rekla je Alba na konferenciji.

Jessica Alba sa suprugom Cashom Warrenom ima troje djece, osim kćeri Honor i sedmogodišnju Haven i 16-mjesečnog sinčića Hayesa.

Čitajte i:

Jessica Alba ima genijalan trik koji će i najkraćim trepavicama dati volumen, dužinu i uvijenost

Nismo sigurni čime se to Jessica Alba ogrnula, ali jedan takav kaput želimo i za sebe

Jessica Alba pokazala da je novinari ne mogu izbaciti iz takta: 'Ne bih se baš tako opisala'

Jessica Alba ide na terapije s kćeri: 'Neki misle da je dovoljno razgovarati sa svećenikom, ja nisam od tih'

Linker
19. travanj 2024 08:00