sasvim osobno

‘Kao otvorena knjiga‘: Caitlyn Jenner objasnila zašto je bliža s kćeri Kylie no s Kendall

"Imam šestero biološke djece i četvero posinaka. To je puno djece. I 18 unuka! Tako da gledam tko mi ide uz dlaku", izjavila je Caitlyn Jenner kad su je upitali s kojim se djetetom najbolje slaže.

Promjenu spola Brucea Jennera njegove su pokćerke Khloe, Kim i Kourtney isprva prihvatile s gorčinom, no njegove su biološke kćeri iz braka s Kris Jenner, nakon početnog šoka, prihvatile želju svog oca da živi onako kako je najsretniji.

Caitlyn Jenner u emisiji "The Skinny Confidential Him & Her" progovorila je o roditeljstvu i odnosu sa svojom djecom te izjavila da ima miljenike "ovisno o danu".

image
Bruce i Kris u danima sreće s kćerkicama Kendall i Kylie
PETER BROOKER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

"Imam šestoro biološke djece i četvero posinaka. To je puno djece. I 18 unuka! Tako da gledam tko mi ide uz dlaku", izjavila je Caitlyn kroz smijeh.

71-godišnja Caitlyn, koja iza sebe ima tri braka, s Lindom Thomson ima sinove Brandona i Brodyja te kći Cassandru, a sa Chrystie Crownover sina Burta. Sa svojom posljednjom suprugom Kris ima dvije kćeri, Kendall i Kylie.

Caitlyn o Kendall i Kylie

"Kendall je sportski tip i to nam je zajedničko. Imamo slične poglede na život. Odlično se slažem s obje, no Kylie i ja ipak smo bliže", otkrila je Caitlyn.

"Kendall putuje i radi na karijeri, a s Kylie se viđam na večerama u njezinoj kući. Pokušavamo se naći jednom tjedno ili barem jednom u svaka dva tjedna. Kylie uvijek ima fantastičnu hranu, ne sprema je sama, ali je prefina. Bolja nego u restoranu!"

Caitlyn je otkrila da joj se na večerama s Kylie često zna pridružiti i njezina bliska prijateljica Sophia Hutchins, s kojom je Kylie u odličnim odnosima.

"Kendall nije takva, ona je samozatajna i teže ju je pročitati, dok je Kylie otvorena knjiga", raspričala se Caitlyn.

Linker
06. travanj 2024 00:24