Profimedia, Backgrid USA
ne može vjerovati

Kate Hudson napunila 40: 'Odjednom mi svi postavljaju isto pitanje, a ja imam odgovor'

Glumica Kate Hudson pristala je na vrlo otvoren razgovor za magazin InStyle, točno 25 godina nakon što je krasila jednu od njihovih najkontroverznijih naslovnica. Govorila je o pogledu na svijet koji je imala u dvadesetima i pogledu koji ima danas, u četrdesetima.

Kate Hudson (40) nimalo nije žao što je 2001. godine snimila kontroverznu naslovnicu InStylea - bilo joj je tada svega 16 godina i pozirala je gola. "Časopis s tom naslovnicom bilo je zabranjeno prodavati na više najrazličitijih prodajnih mjesta jer se smatrala 'neprikladnom'. Nije važno, bez brige, prodala se u jako puno primjeraka', rekla je Hudson u videu koji je InStyle objavio na svom Instagramu.

"Da budem iskrena, meni nije nikakav problem skinuti se. Ljudi mogu reći što god žele, ali ja volim biti bez odjeće. Uvijek je tako bilo', naglasila je.

Potom je progovorila o ulasku u peto desetljeće života. "Početkom godine proslavila sam četrdeseti rođendan i svi su me počeli ispitivati kako se osjećam. Ali ja doista ne razmišljam o tome, to je moj odgovor. To su za mene samo godine i to su prekrasne godine. To je životno razdoblje kad smo svjesni da smo do sada već zaradili ponešto mudrosti. Sasvim je lijepo, na svoj način, kad iza sebe imaš to neko životno iskustvo. I znate što? Sada se čak bolje zabavljam nego što sam se zabavljala u dvedesetima, vjerujte mi," ispričala je Hudson koja je lani u listopadu rodila treće dijete, kći Rani Rose.

S 25 godina rodila je prvo dijete, sina Rydera (15), a nedavno je izjavila da se s roditeljstvom danas nosi mnogo bolje nego prvi put odnosno da je majčinstvo u četrdesetoj mnogo lakše nego u dvadesetima. Rydera je dobila u braku s Chrisom Robinsonom, a 7-godišnjeg Binghama s bivšim zaručnikom Mattom Bellamyjem. Rani Rose ima sa sadašnjim partnerom Dannyjem Fujikawom (32).

Linker
08. travanj 2024 14:34