Sretan rođendan

Katy Perry svom muškarcu: ‘Sretan ti rođendan ljubavi, ti si ljubav i svjetlo mog života‘

Pop diva je na Instagramu uputila dirljivu čestitku svom zaručniku Orlandu Bloomu koji slavi 45. rođendan te podijelila brojne fotografije iz njihovog privatnog života na kojima se vidi koliko se vole i dobro zabavljaju.

''Sretan 45-ti najljubaznijem, najduhovnijem, najduhovitijem, sexy i snažnom muškarcu kojeg poznajem. Hvala ti što si kompas i čvrsto sidro u mom životu. Ti si ljubav i svjetlo mog života. zahvaljujem sretnim zvijezdama na tebi i našoj djevojčici'' napisala je među ostalim američka pjevačica Katy Perry (37) u rođendanskoj čestitki svom životnom partneru Orlandu Bloomu.

image

Ljubav podno drevnih egipatskih piramida

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Pop diva i britanski glumac s holivudskom karijerom, zajedno su pet godina i roditelji su kćerkice Daisy Dove (1,5). Njihova veza imala je i uspona i padova no čini se da su posljednjih godina uplovili u mirne vode.

image

Sreću im je donije kćerkica Daisy Dove.

EL GHOST/BACKGRID/USA/PROFIMEDIA

Par se zaručio na Valentinovo 2019. no vjenčanje koje se trebalo dogoditi godinu dana kasnije, odgodili su zbog pandemije. U međuvremenu su postali roditelji pa im sada brak i nije na prvom mjestu jer za ljubav ne treba papir. Uživaju u svojoj kćerkici njezinim prvim koracima, riječima i slatkim nepodopštinama, a ovo roditeljstvo Bloom puno lakše doživljava jer već ima 11-godišnjeg sina Flynna kojeg je dobio u braku s australskom manekenkom Mirandom Kerr.

image

Sretno zaljubljen slavni par

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY //SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i :Petar i Hana imat će dvije svadbe: Druga će biti najveća splitska fešta ikada, donosimo detalje!

''Ponovo biti otac za mene je nevjerojatan osjećaj. Ovaj put je puno lakše jer sam opušteniji, ne strepim toliko i znam što me čeka. Često pustim Katy da spava, a ja se noću dignem i mazim s našom kćerkicom koja se često budi, ali ne plače već se samo smije i guguće'' izjavio je nedavno glumac koji se proslavio filmskim serijalima ''Hobit'', ''Gospodaru prstenova'' i ''Pirati s Kariba''.

image

Par se oduvijek dobor zabavljao

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

A za svoju dragu nedavno je izjavio koliko ga oduševljava njezin karakter.

''Ona je duhovita, inteligentna, pametna, ima karizmu, i vrlo je direktna.'' kazao je glumac prije nekoliko mjeseci kada se i javno požalio kako im seksualni život nije uredan jer sva pažnja odlazi na njihovu bebu. A očito će im seksualni život patiti još koju godinu, jer se naveliko šuška kako par želio imati još jedno dijete.

Linker
07. travanj 2024 20:44