Posebna prigoda

Kazalište i ljubav: Graciozna Senka Bulić blistala u društvu partnera kojega rijetko pokazuje

Glumica je na premijeru predstave Zločin na kozjem otoku povela glazbenika Damira Josipovića s kojim je u dugogodišnjoj vezi, a oboje su bili odlično raspoloženi.

Glumica, redateljica i intendantica HNK u Varaždinu, Senka Bulić pojavila se na premijeri predstave Zločin na kozjem otoku u režiji Paola Magellija, i to u društvu svog životnog partnera, bubnjara Damira Josipovića. Iako se zajedno ne pojavljuju često u javnosti, čini se kako najradije odlaze na kulturna događanja, a upravo su se u kazalištu i upoznali.

Naime, Senka je 2014. godine tumačila glavnu ulogu u predstavi Dream of Life koja govori o životu Patti Smith, a osamnaest godina mlađi Damir svirao je u istoj predstavi te se ubrzo dogodila ljubav.

image

Par se pojavio na premijeri predstave Paola Magellija.

RANKO SUVAR CROPIX

Podsjećamo, Senka je ranije izjavila kako ne osjeća potrebu za brakom, a s glazbenikom je u vezi šest godina.

Čitajte i: ‘Sretna sam što je gradonačelnik Tomašević zabranio vješanje zastava Hoda za život. Nije licemjer.‘

image

Senka Bulić s partnerom Damirom Josipovićem.

RANKO SUVAR CROPIX

Damir i Senka uživali su u Magellijevoj predstavi koja se održala u Brodarskom institutu, a riječ je o najizvođenijoj talijanskoj drami autora Uga Bettija. Pojavili su se u usklađenim modnim kombinacijama te ponosno pozirali.

Inače, Senka je jedna od naših najaktivnijih glumica na nezavisnoj sceni, a značajne je uloge posljednjih godina ostvarila i u gradskim dramskim, kao i dječjim kazalištima.

Linker
06. travanj 2024 07:55