otvorila je dušu

Kći Paula Walkera otkrila da je išla na pobačaj: ‘Imala sam sreće, pronašla sam dobrog doktora‘

Nakon što je Vrhovni sud srušio presudu Roe protiv Wadea, odlučila je progovoriti protiv te odluke i iznijeti svoje iskustvo.

Meadow Walker, kći glumca Paula Walkera, podijelila je s javnošću da je 2020. godine išla na pobačaj. Nakon što je američki Vrhovni sud jučer srušio presudu Roe protiv Wade koja je garantirala legalan pobačaj, 23-godišnja manekenka odlučila je progovoriti o svom iskustvu.

"Nebrojeno je puno žena koje su se borile s donošenjem odluke o pobačaju. I ja sam se s njom borila 2020. godine, kad je svijet pokleknuo pred pandemijom ja sam tražila pobačaj", napisala je na Instagramu.

"Danas se dogodio veliki nazadak u povijesti, duboka nepravda pogađa žene diljem SAD-a", napisala je Meadow Rain Walker.

Dodala je da je njeno iskustvo bilo "privatno i osobno" te da je "imala sreće što je pronašla dobrog liječnika koji ju je podržavao kroz taj iscrpljujući proces".

Dodala je da je zahvaljujući medicinskim stručnjacima sve prošlo dobro. "Uz njihovu pomoć sam danas sretna i zdrava osoba", naglasila je.

Sad je zabrinuta za druge žene koje se nađu u njenoj poziciji.

Čitajte i: Slavna glumica na svojoj je koži osjetila traumatične posljedice odlaska na ilegalan pobačaj: 'Mogla sam umrijeti'

"Znati da još više žena neće imati priliku tražiti siguran prekid trudnoće i donijeti odluku o svom tijelu slama srce. U svijetu koji konstantno marginalizira žene, ovo se čini kao najveći napad na njih", dodala je.

"Zabrana pobačaja ne sprječava pobačaje, ona sprječava sigurne pobačaje", zaključila je.

Ubrzo se ponovno javila, otkrivši da joj stižu uvredljive poruke nakon ispovijesti.

"Količina mržnje koju sam dobila nakon ove objave je nevjerojatna. Prestanite me pratiti ako se ne slažete sa mnom. Nemojte ostati tu i pisati užasne stvari", poručila je.

Meadow je jedina kći pokojnog glumca Paula Walkera, najpoznatijeg po ulozi Briana O'Connera u franšizi Brzi i žestoki. Glumac je izgubio život u prometnoj nesreći sa samo 40 godina.

Linker
19. travanj 2024 04:34