na tvojoj ruci prsten...

Kći slavne Meryl Streep pohvalila se velikom privatnom srećom: Je li on napokon onaj pravi?

Dijamantni zaručnički prsten zablistao je na ruci glumice Grace Gummer (35), zasad poznatije po svom podrijetlu nego li po ulogama.

Grace je kći slavne trostruke oskarovke Meryl Streep i kipara Don Gummera, a njezin zaručnik je britanski glazbenik i DJ Mark Ronson (45), osvajač sedam nagrada Grammy, poznat po suradnji s glazbenim zvijezdama kao što su Amy Winehouse, Adele, Lady Gaga, Lily Allen, Robbie Williams, Miley Cyrus i Bruno Mars.

Budući zet Meryl Streep iza sebe već ima jedan brak. Od 2011. do 2018. bio je oženjen s francuskom glumicom Joséphine de La Baume, a prethodno je umalo postao zet čuvenog američkog glazbenika Quincyja Jonesa. Bio je 2003. zaprosio Quincyjevu kći Rashidu, no te zaruke nisu završile vjenčanjem.

image
Mark Ronson i Grace Gummer
FOTOGRAFIJE: ROBS -TOPSTAR/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA ROBS -TOPSTAR/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Predivne kćeri Meryl Streep osvajaju na crvenom tepihu

Grace Gummer također ima iskustvo propalog braka, koji je trajao samo 42 dana. U srpnju 2019. tajno se vjenčala s američkim glazbenikom Tayom Strathairnom, sinom glumca Davida Strathairna, već u kolovozu više nisu živjeli zajedno, a lani u travnju pokrenuli su brakorazvodnu parnicu. S Ronsonom je u vezi od prošle godine i premda se zbog pandemije nisu mogli susretati koliko su željeli, njihove su zaruke dokaz da za pravu ljubav nema nesavladivih prepreka.

Linker
20. travanj 2024 05:02