velika sreća pjevačice

Kelly Rowland rodila drugog sina: ‘Suprug i ja nismo znali što bi radili u karanteni, pokušali smo dobiti još jednu bebu‘

Pjevačica Kelly Rowland, koja se proslavila u grupi "Destiny‘s Child" u kojoj je, uz slavnu Beyonce pjevala od samog početka do raspada, dobila je još jednog sina. Na pomalo šaljiv način za vrijeme trudnoće je otkrila kako su se ona i suprug odlučili na širenje obitelji.

U domu pjevačice Kelly Rowland slavi se na veliko!

39-godišnja Kelly, koja se proslavila u grupi "Destiny's Child", a zatim nastavila s uspješnom samostalnom karijerom, rodila je dugog sina, kojem su ona i suprug odlučili dati ime Noah Jon.

"Na 21. dan, 21. godine 21. stoljeća, stigao je Noah Jon Weatherspoon", objavila je danas poznata pjevačica uz fotografiju novorođene bebice u društvu svog starijeg brata.

Kelly i njezin suprug Tim prije šest godina dobili su dječaka kojeg su nazvali Titan Jewell, a čijoj sreći nije bilo kraja kad je doznao da će dobiti bracu.

"Uistinu smo zahvalni!", dodala je pjevačica koja je ranije za People otkrila kako je došlo do druge trudnoće.

"Suprug i ja smo bili usred COVID-a poput svih drugih...i nismo imali što za raditi", našalila se, "Rekli smo - zašto ne bi pokušali s još jednim djetetom. Vidjet ćemo što će se dogoditi i koliko će trajati".

Pjevačica je otkrila i da je ime Noah odabrao njihov sin Titan te da se malo pribojava kako će sin prihvatiti bracu jer je navikao na svu pažnju svojih roditelja.

Linker
19. travanj 2024 01:22