U POODMAKLOJ TRUDNOĆI

Kim Kardashian o teškom životnom periodu: ‘Vrijeđali su me i uspoređivali s kitom ubojicom‘

Nakon što je pogledala traumatičan dokumentarac o Britney Spears, Kim je progovorila na društvenim mrežama o svom zlostavljanju u posljednjim mjesecima trudnoće.

Kim Kardashian (40) prozvala je na Instagramu sve koji su je vrijeđali zbog izgleda i uspoređivali s kitom ubojicom u poodmakloj trudnoći 2013. godine.

"Plakala sam svaki dan zbog onoga što se događalo s mojim tijelom, većinom zbog pritiska jer me se stalno uspoređuje s onim kako društvo smatra da bi zdrava osoba trebala izgledati - kao što su me i mediji uspoređivali s kitom Shamu", izjavila je Kim Kardashian, referirajući se na kitom ubojicom koji je nekoć nastupao na SeaWorldu.

"Bila sam sramoćena na tjednoj bazi na naslovnicama (...) To me zaista slomilo", rekla je Kardashian. Naime, svog se iznimno neugodnog iskustva prisjetila i podijelila ga s javnošću nakon što je pogledala dokumentarac o Britney Spears koji prati njezin uspon u karijeri i medijsko pokrivanje njezinog živčanog sloma 2007.

image
Kim je teško podnijela kritike na račun izgleda
FOTOGRAFIJE: ANGELA WEISS AFP

Prisjetila se svog neugodnog iskustva nakon što je pogledala dokumentarac o Britney Spears koji prati njezin uspon u karijeri i medijsko pokrivanje njezinog živčanog sloma 2007. godine.

Kardashian (40) je napisala da mediji "znaju biti vrlo traumatizirajući i da mogu slomiti i najsnažniju osobu".

Kardashian je rodila kćer North u lipnju 2013., sina Sainta 2015., a kasnije je dobila još dvoje djece od surogat majki. Prošli mjesec je podnijela zahtjev za rastavu od repera Kanyea Westa s kojim je bila u braku gotovo sedam godina.

image
Prošli mjesec je podnijela zahtjev za razvod.
FOTOGRAFIJE: ANGELA WEISS AFP

Nije mu dobro‘: Kanye West teško podnosi prekid s Kim Kardashian, dok se ona fokusirala na posao i djecu

Linker
20. travanj 2024 04:43