To se zove provod

Koja ekipa! Nives Celzijus i Ivana Mišerić se brčkaju na Silbi, a čuva ih Dalibor Petko

Show 'Tvoje lice zvuči poznato', u kojem su nastupali proljetos, još je više zacementirao prijateljstvo između Nives Celzijus, Ivane Mišerić i Dalibora Petka. Do te mjere, da su zajedno otišli na ljetovanje!

Urnebesno zabavnu fotografiju s provoda na dalmatinskoj Silbi objavili su na društvenim mrežama spisateljica i pjevačica Nives Celzijus, radijska voditeljica Ivana Mišerić te voditelj Dalibor Petko.

I dok se svi izležavaju na 'it' ovoljetnim rekvizitima, napuhanim plamencima i labudovima, veseli je trojac svoje pratitelje na Instagramu nasmijao na napuhanom paunu!

Ivana po Silbi fura polarni Kiini mini bikini, crni i s kukičanim obrubom u kričavim bojama, a Nives je svoje obline ukrotila u bijelom, jednodijelnom i duboko dekoltiranom kupaćem kostimu.

Dalibor Petko se, kako i priliči, postavio zaštitnički uz njih i jedno je sigurno: zabave im ne nedostaje! U dobrom su raspoloženju pozirali u nekoliko zabavnih situacija i oduševili svoje pratitelje koji nižu likeove i pohvale za izgled osobito damica.

Stigli na moreko pao prvi selfie #vacation #summer #friends #enjoylife

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

Pticurina nam je zadala glavobolju ali napokon je savladana...#satimukeirada #vacation #friends #summer

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Linker
15. travanj 2024 16:00