Velika tuga

Koliko joj je teško, Catherine Zeta-Jones nije mogla skriti ni od obožavatelja: ‘Upalite svijeću za nju‘

Poznata glumica je u žalosti zbog gubitka mlade rođakinje, a teške dane prolazi njena cijela obitelj u rodnom Walesu. Za dodatnu snagu i podršku potražila je pomoć i od svojih pratitelja na društvenoj mreži.

Catherine Zeta-Jones na Instagram profilu, kojeg prati 3,6 milijuna ljudi, objavila je tužnu vijest, potpuno netipičnu za nju - kazavši da je njena "lijepa rođakinja Gemma" preminula. Glumica porijeklom iz Walesa odala je počast svojoj nevjerojatnoj rođakinji, a u emotivnoj objavi otkrila je kako je mlada žena preminula još 13. veljače.

Na jednoj slici upaljene svijeće Catherine je napisala "Gemma 1983-2021", otkrivši tako da je njena rođakinja mogla imati najviše 38 godina. Drugom je fotografijom pokazala kako je rođakinja izgledala, a tamna kosa i skladne crte lica ukazuju na rodbinsku povezanost Catherine i pokojne Gemme.

"Moja prelijepa rođakinja Gemma, 13. veljače nas je ostavila i otišla s ovog svijeta. Bila je stvarno 'dragulj' (riječ 'gem' na engleskom jeziku znači dragi kamen) svima nama i bila je nevjerojatna majka svoje petero djece. Sutra će biti položena na vječni počinak. Pridružite se mojoj obitelji i upalite svijeću za Gemmu večeras", napisala je Zeta-Jones.

Čitajte i: Žena koja zlata vrijedi: Catherine Zeta-Jones priznala je ono što bi rijetko koja udana žena rekla

Teški dani za obitelj

Potresena glumica rijetko kada dijeli tužne vijesti, pogotovo o rodbini koja je ostala u njenom rodnom Walesu, tako da je za pretpostaviti kako ju je prerana smrt mlade rođakinje iznimno pogodila.

Emotivnu objavu na Instagramu je podijelila u srijedu navečer, noć uoči sprovoda koji je zakazan za četvrtak. Nakon ove dirljive posvete brojni obožavatelji i pratitelji vrlo brzo su glumicu zasuli izrazima sućuti. Neki su obećali upaliti svijeću, drugi pomoliti se, a brojni su izrazili sućut njoj i njezinoj obitelji.

Čitajte i: Catherine Zeta-Jones tek nakon 20 godina braka prvi put vidjela fotografije s vjenčanja

Catherine Zeta-Jones još je u mladosti preselila u Sjedinjene Američke Države, a vlastitu obitelji život sagradila je sa suprugom Michaelom Douglasom. Dvoje glumaca, među kojima je razlika od točno 20 godina, u braku su od 2000., a cijeli svijet zna za njihovo bajkovito upoznavanje i ljubav "na prvi pogled".

Par je zaruke objavio u prosincu 1999., vjenčali su se u New Yorku iduće godine, nakon što se Michael rastao od prve supruge Diandre Luker. Michael i Catherine imaju svoje djece sina Dylana (20) i kći Carys (17).

Linker
16. travanj 2024 21:16