Dobrodošla u klub!

Konačno je ostvarila san! Kim Kardashian ušla u najprestižnije društvo na svijetu

Razvod nije omeo kraljicu reality televizije da uspije ostvariti svoj dugogodišnji san. Naime, ušla je u društvo milijadera, gdje ju je smjestio prestižni Forbes.

Američka reality zvijezda Kim Kardashian West ušla je u elitni klub superbogatih dosegnuvši status milijarderke, objavio je u srijedu BBC. Njezino bogatstvo naraslo je na milijardu dolara zahvaljujući poslovima s kozmetikom i odjećom, kao i zaradi od tv-a i investicija, prenosi časopis Forbes.

Čitajte i: Kim Kardashian zaradit će i na krahu četvrtog braka: Razvod vrijedan 2,2 milijarde dolara postaje TV show

Kim je sada jedna od 2755 ljudi na Forbesovoj listi milijardera. Predvodi je osnivač Amazona Jeff Bezos s bogatstvom od 177 milijardi dolara.

image
Kim je dugo bila blizu cilju, no sada ga je i ostvarila - pozamašna vrijednost njezinog poslovnog carstva prešla je magični iznos od milijardu dolara.
PHILIPPE BLET/SHUTTERSTOCK

Među ostalim Amerikancima koji su prošle godine ušli na listu je osnivačica aplikacije Bumble Whitney Wolfe Herd (1.3 milijarde), filmaš Tyler Perry (1 milijardu) i Miriam Adelson (38.2 milijarde), udovica kockarskog magnata Sheldona Adelsona.

Čitajte i: Prava profesionalka: Kim Kardashian ponovno razvod iskoristila na najbolji mogući način

Kanye West, bivši suprug Kim, već je na listi (1.8 milijardi dolara), a njezinu polusestru Kylie Jenner Forbes je maknuo u svibnju prošle godine. Časopis je naveo da je obitelj napuhala vrijednost kozmetičke tvrtke.

Linker
20. travanj 2024 00:50