Getty Images
Ne žive zajedno već četiri mjeseca?

Konačno se oglasio! George Clooney progovorio o razvodu od supruge Amal

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, inače popularni hollywoodski glumac, prvi put se oglasio vezano uz navode da već četiri mjeseca živi razdvojen od supruge Amal, a sve kako bi odlučili što će sa svojim brakom.

Holivudski brak koji je često na meti lažnih vijesti i objeda svakako je onaj glumca Georgea Clooneyja i odvjetnice za ljudska prava Amal Clooney. Bračni par čuva svoju privatnost i obiteljski život daleko od očiju znatiželjnih medija, no često se nalaze na meti informacija o bračnim problemima i razvodu. Nagađanja da je došlo do bračnog brodoloma traju već mjesecima, pričalo se čak da više i ne žive više zajedno.

Skandal u obitelji Clooney: Sestra poznate odvjetnice narušava joj ugled nepromišljenim potezima

LONDON, ENGLAND - MAY 15: Amal Clooney and George Clooney attend the
Getty Images
George Clooney i supruga Amal Clooney na premijeri filma "Catch 22" u Londonu u svibnju 2019.

Službena izjava

Na kraj je svim glasinama stao na kraju sam George Clooney koji je za Hollywood Life putem glasnogovornika opovrgnuo navode.

"Bez brige ljudi, nema potrebe za panikom. Amal i George se ne razvode", izjavio je glasnogovornik nakon što su krenule glasine o njihovoj odluci da ne žive zajedno.

Jedan od najljepših parova proslavio petu godišnjicu braka: Amal Clooney bila je modno nepogrješiva u hit hlačama sezone

Da podsjetimo, par se 2014. godine vjenčao na bajkovitoj ceremoniji u Italiji. Prije dvije godine dobili su blizance Alexandera i Ellu, a Amal je uspjelo ono što se činilo nemogućim - od glumca napraviti pravog obiteljskog čovjeka. Baš zbog toga mnogi priželjkuju da u špekulacijama tabloida i zlih jezika nema istine.

ORLANDO, FLORIDA - MAY 09: Amal Clooney and George Clooney attend OMEGA 50th Anniversary Moon Landing Event on May 09, 2019 in Orlando, Florida. (Photo by Gerardo Mora/Getty Images for OMEGA)
Getty Images for OMEGA
Savršen par! Amal i George Clooney nikad ne razočaraju na crvenom tepihu savršenim modnim odabirima

Linker
14. travanj 2024 18:32