ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX CROPIX
PRESLATKO

Korana Gvozdić proslavila 39. rođendan, prvi kao majka malenog Olivera: ‘Ovo je najbolji ikad‘

Ekonomistica te nekadašnja voditeljica i model na društvenim mrežama pokazala je kako je proslavila rođendan. Sa sinom u naručju i srećom u srcu, poželjela si je sretan rođendan u godini koja joj je, zbog prerano rođenog sina Olivera, bila jedna od najstresnijih, ali i najsretnijih godina u životu.

Ekonomistica te nekadašnja voditeljica i model na društvenim mrežama pokazala je kako je proslavila rođendan. Sa sinom u naručju i srećom u srcu, poželjela si je sretan rođendan u godini koja joj je, zbog prerano rođenog sina Olivera, bila jedna od najstresnijih, ali i najsretnijih godina u životu.

Korana Gvozdić imala je turbulentnu godinu, stoga je proslava 39. rođendana sa saznanjem što je sve dosad prošla, vjerojatno najveće olakšanje i sreća. Na Instagramu je objavila fotografiju gdje u naručju drži sina Olivera, čije je rođenje promijenilo njezinu, kao i svakodnevicu partnera, voditelja i komičara Ivana Šarića.

"Najbolji rođendan ikad", napisala je Korana u opisu fotografije na Instagramu, a mnogi su joj čestitali rođendan. Maleni Oliver na svijet je stigao 13. travnja u Petrovoj bolnici u Zagrebu, što je puno ranije od planiranog termina. Zbog toga je Korana s malenim u bolnici ostala skoro mjesec i pol dana, a nije željela otići sve dok dijete ne ojača dovoljno da se dalje može razvijati u njihovom obiteljskom domu.

"Spoznaja o snazi koja stane u ta mala tijela nešto je što te resetira iz temelja. U životu nisam imala učitelja poput njega. Pomaknuo je sve moje granice, u svim smjerovima. U mojoj trideset i osmoj godini života upoznao me sa samom sobom, naučio me strpljenju za stvari koje su bitne, naučio me izolirati se od situacija i ljudi koji oduzimaju energiju i ono dragocjeno vrijeme koje se s njegovim rođenjem brojalo u minutama”, napisala je Korana te tako obilježila Međunarodni dan Palčića. Rodila je tijekom pandemije što je za trudnoću bilo dobro razdoblje, no za porod i daljnji ostanak u bolnici baš nimalo. Ivan Šarić nije mogao biti s njom i djetetom, a Olivera je u danu mogla vidjeti na svega 15-ak minuta.

Podrška partnera u tom joj je trenutku značila sve, no svela se na dolaske ispred prozora i videopozive. Oboje su tešku situaciju uspjeli izdržati zahvaljujući humoru.

image

Korana i Ivan roditelji su postali 13. travnja 2021. godine.

GORAN MEHKEK/CROPIX CROPIX

"Svog sina primila sam u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od pet tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja! Veliko hvala svim divnim ljudima s Neonatologije u Petrovoj, hvala i na hobici koja je, sigurna sam, učinila puno i čuvat ću je dok sam živa", napisala je tada Korana. Iako je svoj prvi Majčin dan s djetetom dočekala u bolnici, njih dvoje taman su izašli dva dana prije Šarićevog rođendana, što im je bila ogromna želja.

Čitajte i: Iskreno o 37 dana u bolnici: 'Dala bih sve da je Šarić mogao biti sa mnom, da mi obriše suze i kaže da će sve biti uredu'

Korana Gvozdić i Ivan Šarić zaručeni su od 2016. godine, a jedan su od svakako najsimpatičnijih parova na našoj estradnoj sceni.

Linker
28. travanj 2024 09:22