Trodnevno slavlje

Kourtney Kardashian u Italiji se treći put udala za Travisa Barkera, izabrala je potpuno netipičnu vjenčanicu

Reality zvijezda i bubnjar Blinka 182 tri dana su slavili u talijanskom Portofinu, a potom su izgovorili svoje zavjete u tvrđavi Castello Brown, koja je za ovu prigodu ukrašena crvenim ružama.

Nakon što su treći put razmijenili zavjete u idiličnom okruženju talijanskog Portofina, Kourtney Kardashian i Travis Barker strastveno su se poljubili.

Izbor mladenke bila je kratka i uska vjenčanica s potpisom Dolce & Gabbane koja je isticala sve njene adute, a da nešto naizgled bude u tradicionalnom tonu, nosila je dug i raskošan veo s likom djevice Marije. Doduše, priču o tradiciji razbija činjenica da je gospa tu samo zato što je Kourtney na veo kopirala tetovaže s Travisove glave.

Mladenku je do oltara dopratila njena majka Kris Jenner, koja se rasplakala kad je ugledala kćer u vjenčanici.

image

Kris Jenner

SHUTTERSTOCK

I bivši bubnjar Blinka 182 odlučio se za odijelo modne kuće Dolce&Gabbana. Logično, Domenico Dolce i Stefano Gabbana bili su među uzvanicima na vjenčanju.

image
SHUTTERSTOCK

Nakon vjenčanja najstarija sestra Kardashian oglasila se na Instagramu, gdje je objavila niz fotografija, poručivši: "Sretno do kraja života" te "Predstavljamo gospodina i gospođu Barker".

Snimke sa zabave nakon ceremonije otkrile su da je Kourtney bijelu vjenčanicu zamijenila crnom minicom.

image

Kourtney Kardashian

SCREENSHOT: INSTAGRAM

Čitajte i: Anđeoski glasovi: Tko su bili gosti iznenađenja na talijanskom vjenčanju Kourtney Kardashian i Travisa Barkera?

Vjenčanje se održalo na tvrđavi Castello Brown, koja ima predivan pogled na Portofino i pučinu, a za ovu je prigodu ukrašena crvenim ružama. Uzvanici su do tvrđave dolazili u taksi-brodovima, gdje ih je dočekivao Barker golog torza.

image

Travis Barker dočekuje goste

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sudbonosno da Kourtney i Travis izgovorili su okruženi najbližima, među kojima je bilo i njihovih šestero djece, s mladenkine strane tu su sinovi Mason i Reign te kći Penelope, a s mladoženjine sin Landon, kći Alabama i pokćerka Atiana. Bili su tu i Megan Fox i njen zaručnik Machine Gun Kelly.

image

Kim Kardashian

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Izvor blizak magazinu People otkrio je da su na svadbi nastupili Andrea Bocelli i njegov sin Matteo, koji su mladencima i njihovim uzvanicima otpjevali "I Found My Love in Portofino", "Can‘t Help Falling in Love" i "Fall on Me."

image

Kourtney Kardashian

SHUTTERSTOCK

Vjenčanje je vrhunac trodnevnog slavlja obitelji Kardashian i Barker u Italiji. Najprije su sve članice Klana Kardashian-Jenner viđene u petak navečer kako dolaze s djecom na zabavu u Ristorante Puny. Potom su se u subotu ponovno našli na svečanom ručku u Opatiji di San Fruttuoso, izgrađenoj u 11. stoljeću. Navečer su se okupili na večeri i zabavi u Villi San Bartolomeo, koja je dio kompleksa Dolce&Gabbane.

Nedjelja je počela opušteno pa su fotografi mladenkinu sestru Kim kako vodi svoju kćer North i nećakinju Penelope na sladoled prije priprema za vjenčanje.

image

Kim Kardashian i kći North

SHUTTERSTOCK

Ovo je treći put da su si Kourtney i Travis izgovorili sudbonosno da. Prvi put bilo je to u Las Vegasu, gdje su se 4. travnja spontano zaletjeli do kapelice iz stali pred matičara, koji je bio maskiran u Elvisa Presleya.

Potom su se 15. svibnja i službeno vjenčali u kalifornijskoj vijećnici. Kako je medijima otkrio izvor blizak paru, to su vjenčanje odradili kako bi bili sigurni da će nakon ovog grandioznog slavlja u Italiji njihov brak i zakonski biti priznat.

image

Kylie Jenner i kći Stormi

SHUTTERSTOCK

Italiju su izabrali za lokaciju svog vjenčanja jer im se svidjela kad su je posjetili.

"Italija je Kourtneyino sretno mjesto, a nakon što su je posjetili skupa, njen i Travisov plan bio je da će se vjenčati tu", rekao je izvor za E! News.

Travis je svoju novopečenu suprugu zaprosio u listopadu prošle godine na plaži u Montecitu. Pred nju je kleknuo pored srca napravljenog od ruža i svijeća.

Linker
19. travanj 2024 19:35