Nije išlo

Kraj intrigantne romanse nakon svega dva mjeseca: Ye i Julia Fox više nisu zajedno

Veza Julie Fox i Kanyea Westa ‘uživala‘ je visok interes javnosti, a umjesto romantične proslave povodom Dana zaljubljenih, par si je rekao: ‘Zbogom‘.

Iako se činilo da im cvatu ruže, izgleda kako je romansi između glazbenika Kanyea Westa (44) i glumice Julie Fox (32) došao kraj, i to nakon svega mjesec dana.

Fox je izjavila kako joj je do glazbenika doista stalo, ali priznala je da je u njihovom odnosu nedostajalo zaljubljenosti. Glasine o prekidu počele su se širiti nedavno, nakon što je Julia obrisala sve zajedničke fotografije sa svoga Instagram profila, no demantirala je prekid i objasnila kako se ne može nositi sa stresom koji joj stvaraju negativni komentari.

image

West i Fox su se upoznali na Novu godinu u Miamiju, a baš na Valentinovo je potvrđen njihov kraj.

FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kanye bivšoj poslao kombi pun ruža i znakovito poručio: ‘Moja vizija je kristalno jasna‘

People je nedavno prenio kako se burna romansa između poznatog para gasi, a kao razlog tome su naveli njihovu razdvojenost.

"Julia živi u New Yorku, a Kanye je u Los Angelesu, što otežava održavanje veze. Iako se Kanyeu Julia jako sviđa, istina je da su se njihovi osjećaji malo ohladili", prenijeli su.

Podsjećamo, West i Fox su se upoznali na Novu godinu u Miamiju, a baš na Valentinovo potvrđen je njihov kraj. Julijina menadžerica potvrdila je kako će Julia i Kanye ostati dobri prijatelji i suradnici. Kao par su debitirali 23. siječnja na crvenom tepihu Tjedna mode u Parizu, a glazbenik je uskoro organizirao ekstravagantan tulum za Julijin rođendan.

Julia je nedavno viđena kako plače u zračnoj luci, što je rasplamsalo sumnje o potencijalnom prekidu, no potom je izjavila: "Jedini put kada sam plakala u ovoj godini bilo je povodom rođendana moje pokojne najbolje prijateljice".

Čitajte i: Pukla ljubav nakon šest godina veze: Mnogima omiljeni glumac ni nju nije uspio zadržati

West, koji se potpisuje umjetničkim imenom Ye, razveo se od supruge Kim Kardashian u veljači 2021. nakon gotovo sedam godina braka, a Kim se od listopada viđa s komičarem Peteom Davidsonom. No, šire se pretpostavke da glazbenik još uvijek pati za bivšom suprugom, a na Valentinovo je objavio fotografiju kamiona prepunog ruža koje su bile namijenjene za Kim. Ipak, čini se kako Westu trenutno ne ide najbolje na ljubavnom planu, a nakon potvrde prekida i fotografija ruža koje su uzdrmale javnost, glazbenik je obrisao gotovo sve objave na svome Instagram profilu.

Linker
20. travanj 2024 00:49