DUGOTRAJNE BORBE

Krenulo mu je u korist: Johnny Depp nastavlja ratovati s bivšom suprugom, tuži je za klevetu

Povlačenje po sudu između Johnnyja Deppa i Amber Heard nikako da završi, a sada je priča dobila novi zaplet. Glumcu je, naime, sud dopustio da nastavi s optužbom za klevetu protiv bivše supruge.

Tužbama između svjetski popularnog glumca Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Herd, ne nazire se kraj. Glumac je sada izborio pravo da nastavi s tužbom za klevetu vrijednom 50 tisuća dolara protiv bivše supruge koja ga je tužila za fizičko nasilje.

Samo godinu dana nakon što su se 2015. Johnny i Amber vjenčali, glumica je podnijela zahtjev za razvod braka i optužila Deppa za nasilje, a dvije godine nakon toga britanski tabloid The Sun objavio je članak u kojem se navodi kako je Depp tukao ženu.

Čitajte i: Veliki preokret koji nitko nije očekivao! Johnny Depp dobio presudu protiv bivše supruge Amber Heard

U studenom prošle godine Depp je izgubio parnicu protiv tabloida, a Amber je s obzirom na činjenicu da se glumac u obje tužbe navodi kao zlostavljač, tražila da se protiv nje odbaci tužba. Sud u Virginiji ipak je odlučio da su slučajevi i izjave inherentno različite, a zbog velikih razlika između zakona o kleveti u SAD-u i Velikoj Britanija, provedba britanskih presuda na američkom sudu stvorila bi "opasan presedan".

image
Samo godinu dana nakon vjenčanja, Heard je predala papire za razvod.
MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Sud je rekao svoje: Johnny Depp izgubio u pravnoj bitci stoljeća, ostala mu etiketa zlostavljača

Sudac je također upozorio i na to da su Amberini argumenti "posebno zagonetni i besmisleni".

Kada će se situacija između bivših supružnika riješiti, nitko nije siguran, a Depp je nedavno u intervjuu izjavio kako ga upravo zbog borbe i kontroverznog članka u The Sunu Hollywood bojkotira.

image
Par se vjenčao 2015. godine.
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Njegov filmski projekt "Minimata" je, naime, do daljnjeg stavljen "sa strane", što glumac ne smatra nimalo slučajnim.

Iako stručnjaci smatraju da bi Deppova karijera mogla ispaštati radi pravnih problema i kontroverzi te je već i izgubio ulogu Grindelwalda u "Čudesnim zvijerima", Depp se bori i dalje da bi svoju karijeru stavio na noge.

Linker
25. travanj 2024 17:34