hrvoje_zalukar
U DOMU SPORTOVA

KVIZ/ Pripremite se za tulum mjeseca: Ponovite uz nas stihove hitova Vesne Pisarović

Najavom koncerta Vesne Pisarović "Probudi mi ljubav" 28.03., u Domu sportova, bilo je jasno da je riječ o posebnom događaju koji nikako ne želite propustiti. Naša preporuka je dobro se pripremiti za događaj ožujka u metropoli, a uz naš kviz stihova možete na zabavan način ponoviti gradivo.

Protekla koncertna godina za Vesnu Pisarović, bila je jednom riječju odlična, a ljubav između glazbenice i brojne publike, kulminirat će na spomenutom velikom koncertu glazbenice čije stare pjesme znaju i mlađe generacije.

Energija koja se osjeća na koncertima Vesne Pisarović, riječima se teško može opisati, to je nešto što se treba doživjeti uživo. Poseban vokal, specifičan način, kojim plovi pop vodama, interpretacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, samo su jedan mali dio, onoga čime Vesna osvaja na prvu.

Svojim velikim hitovima "Da znaš" "Jutro donosi kraj", "Dolje na koljena" ili "Neka ljudi govore", ali i brojnim drugim, Vesna se uvijek na najbolji mogući način zahvalila publici za sve godine ljubavi i vjernosti.

Pripremite se za koncert mjeseca kojim će Vesna u svom stilu proslaviti početak proljeća.

Provjerite svoje znanje, a sutra ne zaboravite pogledajte Speed Date s glazbenicom koja nam je otkrila najbizarniji bračni savjet koji je ikad dobila...Linker
16. studeni 2022 22:21