Profimedia, Xposurephotos
treba joj mir

Kylie Minogue otkazala sve intervjue, a sada i nastupe: 'Majka priroda traži vrijeme da ozdravim'

Prošla godina za Kylie Minogue je bila teška - dobila je živčani slom nakon što je bila prisiljena raskinuti zaruke s 19 godina mlađim dečkom Joshuom Sasseom. Utjehu je našla u poslu, no ovih dana bolest ju je zaustavila te prema preporuci liječnika mora odmarati, što je zabrinulo njezine obožavatelje.

Početkom tjedna australska pjevačica Kylie Minogue otkazala je sve najavljene intervjue kako bi 'odmorila glas', no nije dala naslutiti da je upitno i održavanje koncerata. No, u utorak je pop senzacija potvrdila strahove svojih fanova, kada je otkazala i nastup uživo na Nova Red Room u Sidneyu, koji su se zabrinuli da se radi o nekoj težoj bolesti, jer je Kylie prije 17 godina liječila rak dojke i pobijedila tu tešku bolest.

No, Kylie je fanovima putem Twittera poručila: 'Hej fanovi Nova Red Room-a, jako mi je žao što vas moram izvijestiti da ne mogu nastupiti u ovom showu, barem ne ovaj tjedan. Imam infekciju grla i liječnici su mi savjetovali da odmaram do daljnjeg. Jako mi je žao. Što je prije moguće napraviti ću novi raspored svojih akrtivnosti i obećajem da ću vam sve nadoknaditi'.

Napisala je i: 'Dala sam sve od sebe da mi bude bolje, ali Majka priroda treba traži svoje vrijeme da ozdravim' svojim zabrinutim obožavateljima.

Kylie Minogue seen leaving the Cafe Flore in Paris
<P>
Pictured: Kylie Minogue
<B>Ref: SPL1649282  220118  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News
Kylie Minogue

Linker
19. travanj 2024 20:07