Getty Images
Ništa joj drugo ne treba

Lady Gaga je u karanteni i tamo je u sedmom nebu: 'Kako je divno vidjeti iskrenu ljubav'

Strah od koronavirusa se proširio, a uvode se i mnoge mjere kako bi se spriječilo širenje svjetske epidemije. Mnogi su se odlučili na samoizolaciju kako bi zaštitili sebe i ljude, a tako i glazbena diva.

"Ovo je šesti dan da smo u samoizolaciji i još smo dobro. Igramo video igrice, karte i uživamo i odgovorni smo. Važan posjetnik: Svoj um čuvajte od stresa i vježbajte. Najvažnije je da ostanite kod kuće ako možete", napisala je Lady Gaga koja uživa u izolaciji sa svojim odabranikom.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma



Žaluje za njima

"Razgovarala sam s liječnicima i znanstvenicima. Ova situacija za mnoge nije laka, ali najzdravije što u ovom trenutku možemo napraviti je samoizolirati se i ne družiti se s ljudima koji imaju preko 65 godina, kao ni u većim grupama. Voljela bih kada bih mogla posjetiti roditelje te baku i djeda, no trenutno to za njih nije sigurno. Kod kuće sam i družim se sa svojim psima", napisala je nedavno Lady Gaga na svom Instagram profilu.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 27: (EDITORS NOTE: Image has been edited using digital filters) Lady Gaga arrives at the 25th annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 27, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Turner)
Getty Images for Turner

"Volim vas sve, izvući ćemo se iz ovoga. Vjerujte mi, pričala sam s Bogom, kaže da će sve biti u redu", zaključila je Lady Gaga.

Glazbenica uživa u izolaciji s izabranikom, a zbog stanja u svijetu otkazuje brojne koncerte. "Predivno je vidjeti iskrenu ljubav", komentirala je jedna od obožavateljica nakon što su objavili fotografiju gdje se drže za ruku.


Čitajte i:

Linker
20. travanj 2024 08:30