Impulzivan glumac

Leonardo DiCaprio dao je sve od sebe da ne vidimo scenu u kojoj se Meryl Streep pojavljuje naga...

Drama na setu završila je snimanjem završne scene kako je predviđeno, a diva se doista pojavljuje naga s velikom tetovažom na dnu leđa. Kasnije se otkrilo da je DiCaprio reagirao ishitreno jer ju je zamijenila dvojnica.

Film o kojem se u posljednje vrijeme puno priča, "Don't Look Up", dospio je na naslovnice i prije početka prikazivanja potkraj ove godine. Razlog je obnažena Meryl Streep (72) koja tumači ulogu američke predsjednice Janie Orlean. Da, dobro ste pročitali: u posljednjoj sceni satire redatelja Adama McKaya filmska diva pojavljuje se bez krpice na sebi. Nago tijelo filmske dive toliko je šokiralo njenog kolegu sa seta, Leonarda DiCapria (47) da je redatelja pozvao na red i zatražio neka se scenarij preinači, piše Daily Mail.

Smatra da je Meryl Streep institucija i američki pandan kraljevske obitelji, stoga nije u redu tražiti od nje da se skida pred kamerom.

Leov pokušaj zaštite digniteta glumice koja je u svojoj branši osvojila sve što se moglo i postala dio popularne kulture, nasmijao je redatelja McKaya. Ne samo da je odbio DiCaprijevu molbu nego se o svemu još i izbrbljao u medijima.

Čitajte i: Hrvatska na Netflixu: U novom filmu Leonarda DiCaprija prikazane scene zalaska sunca iz Zadra

- Znate li tko je imao problema s tim? Leo DiCaprio. On na Meryl gleda kao na članicu filmske kraljevske obitelj, kao posebnu figuru u povijesti filma - izjavio je za The Guardian.

Tako su svi doznali na koju scenu treba posebno obratiti pozornost. Istini za volju, Meryl Streep je posljednji put snimala djelomično obnažena prije 19 godina u satiri "Adaptacija". Potpuno naga bila je u kultnom filmu "Mostovi okruga Madison" iz 1995., kada se u sceni njezin lik - Francesca Johnson, kupa u kadi s ljubavnikom Robertom Kincaidom. Glumi ga Clint Eastwood: gentlemanski ju je zaklonio svojim tijekom što se više moglo, pa se i ne vidi puno.

image

Meryl Streep na sve se mogla samo dobro nasmijati, ali i zahvaliti kolegi na zaštiti njena dostojanstva.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Uzaludna frka

Trostruka dobitnica Oscara nije rekla ni riječ. Vjerojatno se slatko nasmijala zbog prašine uzvitlane oko njezine obnažene pozadine u spornoj sceni: na kraju filma vidi se i velika tetovaža na dnu leđa, što je malo tko od nje očekivao.

Čitajte i: Nema kraja podjelama oko filmskog hita ‘Don‘t Look Up‘ kojeg je komentirao i Andrej Plenković

Za to je imala dobar razlog: pokazalo se da je DiCaprio stvorio "frku" ni zbog čega jer je glumicu zamijenila dvojnica. Bez obzira na epilog male drame sa seta, Adam McKay zadovoljno trlja ruke zbog publiciteta, a glumica se vjerojatno dobro zabavila. S druge pak strane, DiCaprio je reagirao impulzivno: nije promislio treba li Meryl Streep njegova zaštita? Nitko ne sumnja da se diva, zatreba li, može obraniti i sama.

Linker
18. travanj 2024 22:21