Ana Bučević na svom Vortex Cruiseu
 Instagram
Valovi sreće

Ljubav je na Vortexu: Ana Bučević više ne skriva svog dečka, povela ga je na brod i ne skida osmijeh

Životna trenerica krstari Jadranom s nekoliko desetaka sljedbenika i svojim novim dečkom, kojeg je ponosno pokazala u objavama na društvenim mrežama.

Novo ljeto, nove okolnosti i novo Vortex krstarenje u organizaciji Ane Bučević, motivacijske govornice i životne trenerice koju obožavaju mnogi, a mogu si je priuštiti rijetki. Mnogo toga se promijenilo od prošlogodišnjeg Vortex Cruisea i na globalnom planu, ali i u privatnim životima putnika na safariju duha - počevši od same Ane.

Ona je na ovogodišnjem krstarenju definitivno odlučila novog dečka javno pokazati - riječ je o srpskom glazbeniku Marku Nikoliću. Zajedničke fotografije s najnovijeg putovanja objavila je Bučević na svojim Instagram storyjima. Pjevač inače živi u Beču, a Ana je s njim započela vezu nakon što se razvela od supruga Saše.

Instagram
Ana ne može sakriti osmijeh u društvu dečka Marka

Osim novog dečka s Anom krstari i nekoliko desetaka polaznica, a tu je kao tradicionalno i Iva Todorić. Kako smo pisali ove godine krstarenje je počelo u subotu, 25. srpnja, a potrajat će do 1. kolovoza.

Iva Todorić i ove godine krstari s Anom Bučević! Najteže trenutke prebrodila je upravo uz Splićanku

Vortex ekipa voli Olivera

Tako je Iva i ove godine tjedan dana odvojila za ekskluzivno krstarenje s Anom, s kojom je tijekom godina razvila i veliko prijateljstvo. U najtežim trenucima pomogla joj je, čini se, upravo splitska motivacijska govornica kojoj vjeruju bogati, ali i slavni.

Instagram
Društvo je s broda sišlo i na izlazak u Vela Luku

"Ideja Vortex Cruisea je da vam pruži jasnoću o kreiranju vlastitog života kroz praksu s Anom uz jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, prekrasnih destinacija, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju", objašnjava Bučević na službenim stranicama zašto je baš njeno krstarenje bitno za duhovni razvoj.

Kroz sedam dana prakticiraju se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednički izlasci i druženja - a iz objava na društvenim mrežama vidljivo je da je Vortex ekipa doplovila i do Vela Luke te da su uživali u koncertima posvećenima Oliveru Dragojeviću.

Pročitajte i:

Iva Todorić i ove godine krstari s Anom Bučević! Najteže trenutke prebrodila je upravo uz Splićanku

Pohvalila se, ali diskretno: Iva Todorić raspjevala se uz zvijezdu 'Voicea' i objavila snimku na kojoj drži muškarca za ruku

PRODUHOVLJENO NAKON RAZLAZA Boris Rogoznica o niskoj vibraciji i meditaciji: 'Znanje sam stjecao godinama'

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Na vortex ljetovanju ne razmišlja o razvodu, Ana Bučević poručuje: 'Nikad nije bilo bolje'

Linker
19. travanj 2024 20:53