Za primjer...

Ljubav je završila, no ‘ima neka tajna veza‘: Zlatko Mateša i Bojana Maglaić njeguju prijateljstvo

Kava na subotnjoj špici bila je omiljena tradicija Bojane Maglaić i Zlatka Mateše. I nakon što su prekinuli desetogodišnju vezu, ostali su vjerni zajedničkom ritualu.

Blisko prijateljstvo Zlatko Mateša i Bojana Maglaić njeguju i nakon što su prekinuli dugu ljubavnu vezu. Predsjednik HOO-a s bivšom je partnericom tijekom vikenda popio kavu na zagrebačkoj špici, što im je i tijekom desetogodišnje veze bio subotnji ritual. U društvu prijatelja, Bojana i Zlatko popili su kavu 'za van', a nije im smetala ni pažnja naše fotografkinje.

image
Bojana Maglaić i Zlatko Mateša nakon prekida veze ostali su bliski prijatelji.
Maja Jurović/Cropix

Par, koji je prekinuo uoči desete godišnjice ljubavne veze, svjedoči kako je nekada najvažnije zadržati prijateljstvo.

U njihovom slučaju, tome je ostalo tako. Bojana Maglaić u intervjuu za Gloriju otkrila je sredinom rujna 2020. da je ljubavi došao kraj. Unatoč tome, rekla je tada, za Zlatka ima samo najljepše riječi.

image
Oboje vole vikendom ispijati kavu na zagrebačkoj špici pa su nastavili s jutarnjim druženjima.
Maja Jurović/Cropix

Čitajte i: Zlatko Mateša i Bojana Maglaić više nisu zajedno: 'Nakon deset godina veze odlučila sam krenuti dalje'

"Osjećam da trebam dati priliku novim stvarima i izazovima. Nakon 10 godina predivne veze odlučila sam krenuti dalje, nekim novim životnim putem. Jednog dana voljela bih imati vlastitu obitelj", rekla je Bojana tada za Gloriju.

image
Bojana Maglaić njihov je prekid veze otkrila u intervjuu za magazin Gloria.
Maja Jurović/Cropix

Mateša ju je podržao u njezinim željama, iako im je rastanak teško pao. "Podržava me u tome. No, lagala bih kad bi rekla da je bilo lagano. Svaki rastanak s voljenom osobom je težak. Tugu nam olakšava to što sada imamo kvalitetan prijateljski odnos", kaže Maglaić. Dodala je tada kako se i dalje čuju i viđaju te da će tako ostati i kad netko od njih bude opet u vezi.

Linker
07. travanj 2024 15:26