NJ / Backgrid UK / Profimedia
Za svaku pohvalu

Ljubav koja traje više od 20 godina: 'Sve dugujemo prijateljici koja nije stigla na našu večeru'

Sarah i Freddie upoznali su se na setu filma 'Znam što si radila prošlog ljeta' i tad su postali jako dobri prijatelji. No, pravi klik dogodio se zahvaljujući prijateljici koja je zakasnila na let i propustila večeru s njima.

Glumci Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr. jedan su od najdugovječnijih parova u showbizz svijetu. Nije ništa čudno da se ljudi koji se kreću u tim krugovima brzo spetljaju, vjenčaju i još brže rastanu, zato smo uvijek iznenađeni kada ljubav potraje 15 godina i više.

Poznati par proslavio je čak 18 godina braka, a Sarah je tu posebnu prigodu obilježila i na Instagramu, podijelivši dvije fotografije s vjenčanja.

"Moj si najdraži mužić, sretna ti godišnjica!", kratko i slatko je napisala glumica svom suprugu kojeg je prvi put upoznala davne 1977. godine na snimanju trilera Znam što si radila prošlog ljeta. Kako Sarah tada nije imala vozačku dozvolu, a film se snimao u Južnoj Karolini, Freddie je uskočio i vozio je gdje treba pa su se tijekom tih vožnji prilično dobro upoznali.

"Razgovarali smo o životu i skužili da imamo različite poglede na razne stvari. Ona je rođena i odrasla u New Yorku, ja u Los Angelesu, pa smo potpuno drukčije odgojeni", rekao je Freddie jednom prilikom.

Ipak, ljubav je bila jača od svih razlika, a ono preko čega su se jako povezali bila je upravo hrana. Sarah je, naime, često zvala Freddieja na roštilj s njezinom obitelji, a on je oduševljeno dolazio. Par se vjenčao 1. rujna 2002. godine te su dobili dvoje djece - kćer Charlotte Grace (10) i sina Rockyja Jamesa (8).

Za sve je 'kriva' prijateljica

Ranije ove godine proslavili su čak i godišnjicu prvog dejta. "Prije 20 godina moj tada dobri prijatelj Freddie i ja smo trebali večerati sa zajedničkom prijateljicom koja je živjela van grada. No, ona je zakasnila na let, ali mi smo se odlučili ipak naći. Sada, 20 godina kasnije i 17 u braku, s dvoje djece, još uvijek idemo u taj restoran na večeru. Tako da, prijateljice, hvala ti što se nisi pojavila!", napisala je šaljivo Sarah.

Nakon te večere, Freddieja nisu zanimale druge djevojke, kao što je priznao u jednom intervjuu.

"Nisam izlazio s drugima niti mi je to padalo na pamet. Jednog dana točno sam znao da ću je zaprositi i da ćemo se vjenčati. Srećom, isto je i ona razmišljala i moji instinkti su bili točni. Zajedno smo jer se sviđamo jedno drugome i nasmijavamo se", rekao je zaljubljeni Freddie.

Čitajte i:

Zvijezda RTL-a proživljava najljepši životni period! Nakon crkvenog vjenčanja, krstio voljenog sina

Zaruke nakon svega tri mjeseca ljubavi! Domaća influencerica otkriva: 'Zvuči ludo, ali znali smo'

Mate Rimac na korak do oltara: Na ovaj korak u vezi su čekali dugih petnaest godina!

Linker
18. travanj 2024 22:54