Instagram
POTPUNO ISKRENO

Ljupka Gojić progovorila o bolnom preseljenju obitelji iz Japana te otkrila ime treće bebe

Hiroshima im je u devet godina koje su proveli tamo postala dom, ali bračni par Gojić Mikić odlučio je da je pravo vrijeme da se vrate u Hrvatsku gdje ih čekaju obitelj i prijatelji. Iako se povratku veseli, Ljupka Gojić Mikić priznala je da odluka nije bila nimalo laka - osobito zbog njihovih djevojčica koje Japan doživljavaju svojim.

Mihael Mikić je u tih devet godina u Hiroshimi postao nogometna zvijezda, Ljupku, koja ima svoj brend Jolie Petit, svi prepoznaju kao modnu ikonu, a njihove kćeri Jana i Mila prave su male Japanke. I upravo zbog toga odluka o povratku nije bila jednostavna, otkrio je par u velikom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

- Ako počnem plakati, pripišite to mojoj trudnoći - odgovorila je Ljupka na pitanje je li bilo lako donijeti odluku koja će Jani i Mili na neki način "presjeći" odrastanje.

- Pitam se jesam li sebična. Pitam se kako će reagirati nakon mjesec, dva dana. Hoće li se zaželjeti vratiti kući, u Japan. Mika i ja pričamo s njima, o preseljenju govorimo kao o normalnoj stvari, kako će ih u Zagrebu čekati prijatelji, ujak, naše obitelji... Ali one su toliko vezane za svoje prijatelje ovdje, one su odrasle u ovoj kulturi, ovdje je njihov svijet. Opet, svjesna sam da će se prilagoditi, ali mi je žao, jer nema povratka. Ovo je njihovo. Veselim se svojim prijateljima, ali ih njima oduzimam. Guši me to... – bila je iskrena Ljupka i dodala kako je ipak ovo idealno vrijeme za povratak jer će ona za dva mjeseca roditi, a djevojčice će krenuti u školu.

Krajem svibnja ove godine bivša manekenka je potvrdila da u njihovu četveročlanu obitelj stiže prinova, a sada je za Slobodnu Dalmaciju otkrila i kako ona i suprug očekuju treću curicu kojoj će, kao posvetu svojim lijepim godinama provedenim u Hiroshimi, dati japansko ime - Mari.

Linker
18. travanj 2024 07:24