ZA ŽENE I MUŠKARCE

Louis Vuitton lansirao citrusno slatkasti miris ‘City of Stars‘

U iščekivanju ljeta svakako će vam pomoći novi miris koji stiže iz prestižne luksuzne kuće u odvažnoj ružičastoj bočici.

Kako bi proslavile lansiranje najnovijeg mirisa Louisa Vuittona, prikladnog naziva City of Stars, sinoć su zvijezde izašle na prezentaciju i intimnu večeru. Glavni parfumer Jacques Cavallier Belletrud, održao je govor na gornjem katu Muzeja filmske akademije u Los Angelesu pred publikom te simbolično najavio novu liniju proizvoda.

Odvažna ružičasta bočica te ambalaža sa zvijezdama i toplim gradskim pejzažom oduševila je fanove, a mnogi su jedva dočekali ovaj unisex parfem.

Čitajte i: Ovaj miris TikTokeri obožavaju, a lista čekanja je duža od 100 tisuća ljudi

Nema sumnje da je već neobična ambalaža parfema prikupila simpatije obožavatelja, a iz modne kuće objašnjavaju da novi mirisni novitet ima puno manje kiseline i vrlo je dugotrajan na koži.

Po završetku prezentacije, gosti su uvedeni u sljedeću prostoriju za koktele, gdje se vrtjela popularna DJ Mia Moretti koja je zabavljala elitu. Fai Khadra, Luka Sabbat i Kerwin Frost samo su neki od počašćenih uzvanika koji su nazočili prestižnom eventu, a pojavili su se i Alana, Este i Danielle Haim, Miguel, Noah Beck, Chloe Grace Moretz, Wolfgang Puck i drugi. Kako se noć bližila kraju, svima su uručene Louis Vuitton poklon vrećice s novim parfemom.

Čitajte i: Parfemske priče iz davnina: Neki od mirisa klasici su već i stotinu godina, a iza njihova nastanka krije se zanimljiva priča

"Umjetnost ovog mirisa stvara ovisnost", poručili su iz luksuzne modne kuće.

''Ova bočica me podsjeća na La La Land'', ''Moj novi favorit, odličan je'', ''Već sam ga isprobala, osjeti se citrus", samo su neki od komentara obožavatelja na društvenim mrežama.

Linker
25. travanj 2024 15:33