B4859/AVALON/PROFIMEDIA
NAPALI JE

Madonna na udaru kritika zbog pretjeranog Photoshopa: ‘Pokaži svoje pravo lice‘

Američka kraljica popa podijelila je niz fotografija na kojima uživa s društvom i ispija vino, ali obožavateljima je najviše za oko ‘zapelo‘ njeno lice pa su je optužili za retuširanje.

Američka kraljica popa podijelila je niz fotografija na kojima uživa s društvom i ispija vino, ali obožavateljima je najviše za oko ‘zapelo‘ njeno lice pa su je optužili za retuširanje.

Američka pjevačica i tekstopisac, plantarno popularna Madonna u svojoj karijeri ostvarila je zavidan uspjeh, a u šezdesetima uživa više nego ikad sudeći po posljednjim objavama na Instagramu. Pjevačica je podijelila fotografije na kojima se zabavlja u noćnom izlasku u Londonu sa sinom Davidom Bandom, modnom dizajnericom Stellom McCartney i glumicom Liv Tyler.

'Noćni izlazak s najboljim prijateljima'', napisala je ispod fotografije na kojoj su sjedili jedno uz drugo te uživali u piću i hrani.

Dok su je obožavatelji obasipali komplimentima i pisali joj: ''božica'', ''savršena si'', ''predivna si'', '' izgledaš kao tinejdžerica'', s druge strane hejteri su je napali za pretjerano retuširanje lica.

Čitajte i: Nevjerojatna sreća kod Britney: Pjevačica objavila da čeka dijete, ona i partner su presretni

''Molim te pokaži svoje pravo lice'', ''ovo je presmiješno, ne izgledaš realno'', ''molim te prestani'', ''pa ti ne ličiš na sebe', previše Photoshopa', ''zašto to radiš'', pisali su joj ispod fotografije.

Madonna trenutno radi na biografskom filmu o svom životu, a nedavno je otkrila da drži audiciju za projekt. Inače, pjevačica je prošlog rujna objavila da režira nadolazeći film, koji je opisala kao vizualnu autobiografiju.

Krajem prošle godine otkrila je obožavateljima na društvenim mrežama da piše kraj scenarija, te da s njom na projektu sudjeluje i Wilson, američki dramatičar poznat po filmovima 'Secretary' i 'The Girl On The Train'. Diablo Cody, koji je osvojio Oscara za najbolji originalni scenarij 2007. za Juno, također navodno radi na projektu.

Čitajte i: Prije 20 godina pokrenula je trend obojenih dragulja: Sve zaručničko prstenje J.Lo

Podsjetimo, pjevačica je prodala je više od 300 milijuna svojih albuma u cijelom svijetu. Guinnessova knjiga rekorda ju je proglasila najuspješnijim ženskim izvođačem svih vremena. Časopis Time ju je proglasio jednom od 25 najutjecajnijih žena prošlog stoljeća zbog konstantnih promjena u glazbi, izgledu i izričaju. U javnosti je poznata i po nazivu 'Kraljica popa', a po svemu sudeći ta titula će joj pripadati vječno.

Linker
26. travanj 2024 02:38