Ljetne radosti

Magična Istra neodoljiva za naše poznate dame: ‘Samo ja i moje najsretnije mjesto na ovoj Zemlji‘

U Istru su se zaljubili brojni poznati tijekom povijesti stoga nije čudno što joj se i danas mnogi ljudi rado i često vraćaju, naše četiri poznate dame također su vezane za taj poluotok.

Tko može, već je pobjegao na more i na odmor, a među njima su i neke naše poznate dame, jedna od hit destinacija je definitivnom magična Istra. Svjedoče to brojne naše dame, koje su taj naš najveći poluotok izabrale kao - mjesto za odmor, mjesto gdje će izgraditi kuće za odmor, tamo se vraćaju, a neki su Istru odabrali i kao mjesto za život.

Indira Levak

"Ah te Fažanske noći", napisala je Indira uz romantičnu fotografiju snimljenu uz more. Glazbenica je pozirala u šarenoj ljetnoj košulji, s razbarušenom i stiliziranom frizurom.

Pjevačica i poduzetnica Indira Levak sa suprugom Miroslavom upravo je Fažanu odabrala za mjesto u kojem će i odmarati i iznajmljivati apartmane. Sa suprugom Mirom uredila je pet elegantnih apartmana u Fažani te ih opremila namještajem koji nastaje u njihovoj obiteljskoj proizvodnji. "Ma, nezahvalno je davati preporuke jer svatko od nas traži i voli nešto drugo. No, jedno je sigurno, zaljubit ćete se u Fažanu i sigurno nećete propustiti priliku posjetiti Brijune", odgovorila je Indira na pitanje što preporučuje posjetiteljima Fažane u razgovoru za Gloriju.

Čitajte i: Ekskluzivno: Zavirite prvi u Indirine apartmane u Fažani, koje je uredila svojim namještajem!

Franka Batelić

Rođena Istrijanka Franka Batelić svaki slobodan trenutak koristi da se vrati u svoj Rabac. Tako je i sada pjevačica iskoristila priliku za kupanje, sunčanje i pohvalu najdražeg mjesta na svijetu.

"Samo ja i moje najsretnije mjesto na ovoj Zemlji. Dom je tamo gdje čuješ valove", napisala je pjevačica uz dva selfija koje je snimila na obali uz more u svom Rapcu. Istru su Franka i njen suprug Vedran Ćorluka odabrali i za mjesto gdje su se vjenčali, no to ipak nije bilo u Rapcu nego u Balama u otmjenoj stanciji Meneghetti.

Nika Turković

Pjevačica je dosta zaposlena oko izdavanja nove pjesme "Pusti" kao i drugih angažmana, no Nika Turković već se tjednima 'hvali' svojim morskim predahom za koji je odabrala Premanturu u Istri. Prema fotografijama koje objavljuje vidljivo je da je uživala u jednoj od mnogobrojnih istarskih vila s bazenom. Osim kupanja guštala je i u sunčanju među maslinama.

Čitajte i: Ella Dvornik napokon se raspakirala i pokazala kako izgleda njezin novi dom: ‘Sve je vrijedilo kad je Balie ušla‘

Ella Dvornik

Najpoznatija influencerica u Hrvatskoj Ella Dvornik Pearce nije se samo zaljubila u Istru i sa suprugom kupila 'vikendicu', nego su zajedno preselili tamo. Suprug Charles i Ella kupili su kuću u okolici Rovinja odakle od preseljenja uzbuđeno objavljuje detalje o uređenju kuće kao i o hedonističkim užicima koje im Istra pruža. Čaša vina uz zalazak sunca, uživanje na plaži, okruženi prirodom - ovaj bračni par smatra da je to najbolje od života što mogu pružiti svojim djevojčicama Balie i Lumi.

Linker
19. travanj 2024 01:18