Mračna strana slave

Magnet za luđake: Taylor Swift ponovno prolazi dramu s obožavateljem, koji je svojim potezom sve šokirao

Glazbenica se opet našla na meti obožavatelja, naime, pijani muškarac automobilom se zaletio u njenu zgradu u New Yorku.

Čini se kao da su Taylor Swift, ali i njezine nekretnine, pravi magnet za privlačenje čudnih incidenata... najnovija nezgoda završila je uhićenjem muškarca za kojeg njujorška policija tvrdi da se zabio automobilom u zgradu u kojoj živi pjevačica. Izvori iz policije otkrili su za TMZ da je muškarac uhićen, nakon što je vozio u krivom smjeru po Taylorinoj ulici, zatim se okrenuo i zaletio u zgradu i protupožarni hidrant.

No, sumanuti obožavatelj tu nije stao, izašao je iz automobila, otišao do interfona i pokušao ga iščupati iz zida, cijelo to vrijeme mumljao je o Taylor. Kao što se moglo vidjeti na mjestu nesreće, žice interfona ostale su visjeti iz zida.

image

Zgrada u kojoj živi glazbenica i uništen interfon, nakon napada.

FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Netko od prisutnih nazvao je 911, a kada je njujorška policija stigla muškarca - koji nije pobjegao - odveli su u pritvor, a zatim u obližnju bolnicu, pretpostavlja se na psihijatrijsku procjenu. Prema policijskim izvorima moguće je podignuti optužnice za vožnju u pijanom stanju te kriminalno ponašanje. Policija tvrdi da je muškarac bio pijan.

Čitajte i: Glazbenica živi u stalnom strahu! Za Taylor Swift prijeteće poruke i provale postale su dio života

Nije jasno je li Taylor Swift bila kod kuće kada se sve dogodilo, ali sigurno je čula o incidentu. Ovo nije prvi put da se glazbenica susreće sa sumanutim 'obožavateljima', prema policijskim izvještajima već je nekoliko muškaraca uhićeno u njenim kućama diljem zemlje - od Rhode Islanda, New Yorka do Beverly Hillsa.

image

Taylor Swift već je nekoliko puta imala nepoznate ljude u svojim domovima.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

I domaće zvijezde na meti stalkera

Za razliku od nesretne Tyler, naši poznati na sreću nisu se susreli s ovakvom vrstom obožavatelja, iako su imali neugodnih iskustava u vidu uhođenja. Nina Badrić, u studenom prošle godine konačno je mogla odahnuti, čovjek koji ju je dvije godine sustavno uhodio i od života joj napravio pakao, na Općinskom je kaznenom sudu nepravomoćno proglašen krivim. U studenom je osuđen na osam mjeseci zatvora i tri godine uvjetno, a izrečene su mu i dvije sigurnosne mjere - obavezno psihijatrijsko liječenje te zabrana uznemiravanja i približavanja Nini Badrić.

Čitajte i: Nije samo Nina Badrić bila žrtva uhođenja: Rozga, Sopek, Vištica dio su poznatih dama koje su prošle pakao

Pravu noćnu moru sa stalkerom prošla je i Renata Sopek, nekadašnje televizijsko lice, voditeljica i fitness trenerica. Renatu je nepoznati muškarac uhodio godinama, a u svojoj opsjednutosti plavokosom Zagrepčankom otišao je tako daleko da joj je na koncu zaprijetio da će njegova biti "ovako ili onako".

image

Posljednji napadač zadržan je u policiji.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Plavokosa pjevačica iz Splita na meti stalkera bila je dvaput, prije desetak godina Jelenu Rozgu uhodio je poštar iz mjesta Dugopolje blizu Splita, a kroz istu dramu prolazila je i lanjskog proljeća. U ekskluzivnom intervju za Gloriju, koji je dala u travnju 2021., 44-godišnja Jelena je priznala kako su joj ti dani bili do te mjere traumatični da je reagirala na svaki nepoznati šum

Linker
19. travanj 2024 04:08