Vrijeme leti

Maja Šuput predivnom čestitkom prisjetila se sudbonosnog dana: ‘Nisam boljem mogla reći - da!‘

Glazbenica je na Instagramu čestitala drugu obljetnicu braka svom voljenom suprugu Nenadu, uz dirljive riječi objavila je i niz fotografija, a neke javnost može vidjeti prvi put.

Poznata pjevačica i poduzetnica Maja Šuput danas se prisjetila jednog od najvažnijih dana u životu, ona i njezin suprug Nenad Tatarinov u brak su stupili na današnji dan prije dvije godine. Tim je povodom Maja sa svojim pratiteljima podijelila nikad viđene fotografije s njihova bajkovitog vjenčanja.

"Nisam boljem mogla reći da! Sretna ti druga godina najljepšeg braka, ljubavi. Do zauvijek pa opet", napisala je Maja, a ispod ove objave istog su se trena počele nizati brojne čestitke.

Maja i Nenad vjenčali su se u svibnju 2019. prije toga u vezi su bili gotovo dvije godine. Pjevačica, koja je najpoznatija kao kraljica vjenčanih zabava, za svoje je vjenčanje priredila pravi spektakl, toga je dana promijenila tri haljine.

Čitajte i: Udala se Maja Šuput: Pjevačica nosila raskošnu vjenčanicu koju je kreirao Modni mačak

Bajkovito i spektakularno vjenčanje

Par je za lokaciju odabrao imanje Meneghetti u istarskim Balama, a na svadbu su pozvali samo najbliže.

"Prisežem pred Bogom i narodom. U dobru i zlu, od danas do zauvijek. Službeno. Tvoja Tatarinova", stajalo je na plakatu uz cestu zajedno s njihovom fotografijom u okviru u obliku srca.

Vjenčanicu je Maji dizajnirao veliki prijatelj i neizostavni gost na svadbi Marko Grubnić, koji je ostao iznenađen njezinim zahtjevom jer je već planirao koja Dior ili Vera Wang kreacija bi najbolje pristajala njegovoj prijateljici.

Par je u ožujku ove godine dobio svog prvog sina, maleni Bloom stigao carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. “Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći”, pjevačica je dugo javnost držala u neizvijenosti, da bi na kraju otkrila koje su to posebno i neobično ime ona i Nenad odabrali za svog sina.

Linker
19. travanj 2024 20:17